Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
FindHotel
93 US$
62 US$
Aanbieding bekijken
Expedia.com62 US$
Hotels.com62 US$
Booking.com62 US$
Priceline62 US$
eDreams62 US$
StayForLong93 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.662)
Beoordelingen filteren
3.662 resultaten
Waardering van reizigers
2.447
898
189
68
60
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.447
898
189
68
60
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.662 beoordelingen
Beoordeeld op 2 januari 2020 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier één dag, om dat we 15 uur moesten wachten op onze aansluitende vlucht. Je merkt aan alles dat dit een top hotel is. Efficiënt, vriendelijk en behulpzaam personeel. Piekfijne kamer. Zeer goede matras. Badkamer met alle luxe, bad en douche.
Juist jammer dat het zwembad dicht was voor onderhoud toen wij er waren.

Datum van verblijf: december 2019
Bedank 106philipp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2019

Dit hotel heeft heel goed kamers met heel goede bedden, prima badkamer, goed beddengoed... ideaal om wat te bekomen. Ook het ontbijt is prima met alles wat je maar kunt wensen.Het restaurant viel ons wat tegen. Het buffet was niet vers en zijn geld eigenlijk niet waard. Het Italiaans restaurant was beter, maar ook daar viel ons op hoe "knullig" de service is. Wijn is afschuwelijk duur en er loopt van alles mis...

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank David L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hyatt_RegencyMumbai, General Manager van Hyatt Regency Mumbai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Hyatt Regency Mumbai!

It is heartening to read your positive comments in praise of the property and the warm hospitality offered by the hotel. Our great location combined with spacious and luxurious rooms is what makes our hotel a unique stay for guests visiting Mumbai. We are indeed pleased to read that you appreciated the STAX restaurant.

Also, we understand that you were not entirely satisfied with the buffet and the same feedback has been shared with the concerned team member’s. Do consider patronizing us in future to change your perception about our hotel. Will look into the same to ensure no recurrences such as these occur.

Do give us a chance to serve you again as we look forward to welcoming you soon.

Warm Regards,
Hardip Marwah,
General Manager,
Hyatt Regency Mumbai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2018

Ik verblijf voor zakelijke verbijven altijd graag in het Hyatt Regency. Prijs past bij wat je krijgt, qua kamer, ontbijt en service. Verder heerlijk dicht bij de luchthaven.

kritiekpunt was de check-out. Afrekenen duurde lang en transfer van luchthaven naar hotel stond op rekening, hoewel dit inbegrepen was. Herstel ging zonder discussie, maar duurde weer erg lang.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank WilcoJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hyatt_RegencyMumbai, General Manager van Hyatt Regency Mumbai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 april 2018
Google-vertaling

Dear WilcoJ,

Greetings from Hyatt Regency Mumbai!

Thank you for taking the time to share your feedback. It gives us immense delight to note that you had a wonderful stay at Hyatt Regency Mumbai. The hotel location is an ideal destination for all the travelers with its very close proximity to the Airport. Thank you for appreciating the well-appointed rooms and the breakfast offerings the team at the hotel takes in every effort in taking care of the preferences and knowing the guest well.Your feedback about the check out has been duly noted, I ensure recurrences of such will surely wont happen again.

Hope your travel plans bring you back to the hotel soon, looking forward to welcome you soon.

Regards,
Hardip Marwah,
General Manager,
Hyatt Regency Mumbai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2017

Het Hyatt Regency hotel is een welkome oase te midden van de activiteit van Mumbai. De kamers zijn zeer ruim, en zeer hygiënisch. Ook de badkamer is bijzonder groot voor een standaard hotelkamer, met verzonken bad en douche. Kleine minpuntjes: ondanks het feit dat het hotel op wandelafstand van de luchthaven ligt, moet je toch een wagen van het hotel boeken omdat het niet mogelijk is het hotel te voet te bereiken. Zeer veel security, zoals overal in Mumbai: zowel om het terrein te betreden als aan de hotelingang.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bruno C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hyatt_RegencyMumbai, General Manager van Hyatt Regency Mumbai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2017
Google-vertaling

Dear Bruno C,

Thank you for allowing us to be of service to you. I am pleased to hear that you have had a wonderful stay.

At Hyatt Regency Mumbai our effort is to ensure that our guests make the most of being away when they stay with us.

Thank you for commending our hospitality and service. I look forward to welcome you on your next visit soon.

Warm Regards,
Hardip Marwah,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2017

zeer fijn hotel, super service, geweldig personeel, geweldige kamers, fijne gym, schoon zwembad met voldoende ligbedden rond het zwembad, uitgebreid ontbijt, gratis service naar vliegveld, heel fijn verblijf gehad

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank Brigitte B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hyatt_RegencyMumbai, General Manager van Hyatt Regency Mumbai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2017
Google-vertaling

Dear Brigitte B,

Thank you for allowing us to be of service to you. I am delighted to hear that you have had a wonderful experience.

At Hyatt Regency Mumbai, guest satisfaction is a priority and genuine care is at the heart of all our service actions.

Thank you for commending our hospitality and service. I look forward to welcome you on your next visit soon.

Warm Regards,
Hardip Marwah,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken