Ik was hier voor zaken en had een nachtvlucht. Ik had voor de zekerheid de shuttle van het hotel gevraagd, fantastische service, stukken beter dan de taxi's. De chauffeur kende mij zelfs nog van mijn vorig bezoek. Ondanks mijn vroege aankomst (8u) was mijn kamer al beschikbaar, en misschien net daarom kreeg ik een upgrade. Deze suite was fantastisch; een aparte salon, ruime badkamer en kingsize bed. Het salon was perfect want zo kon ik meteen ongestoord vergaderen met mijn collega's. Het restaurant is top. Indisch eten is altijd fijn maar hier is het extra lekker. Het personeel is extreem vriendelijk, veel Europese hotels zouden hier wat kunnen leren.
Het zwembad op het dak is pure luxe, zelfs al hoor je het typische getoeter van het immens drukke verkeer. Minpuntje: de ligging, geen mooie sightseeing in de buurt, maar wel fijn om het typische Mumbai gevoel op te zoeken. Er is een locaal shoppingcenter vlakbij en je kunt eens door de kleine straatjes lopen, ik voelde me wel veilig hier. Ik hou er wel niet van om telkens door de metaaldetector te lopen.