Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
FindHotel
59 US$
43 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 16 US$
Hotels.com
59 US$
43 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 16 US$
Gratis annuleren tot 22/05/21
Booking.com
59 US$
43 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 16 US$
Gratis annuleren tot 22/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com44 US$
Priceline43 US$
StayForLong59 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.908)
Beoordelingen filteren
2.909 resultaten
Waardering van reizigers
1.726
858
196
61
68
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.726
858
196
61
68
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.909 beoordelingen
Beoordeeld op 23 oktober 2017 via mobiele applicatie

Na een lange reis ligt dit hotel van de IHG keten lekker dichtbij het vliegveld en toch in de stad Mumbai.
Keurig ontvangst, mooie hal en goede kamer en mooie rainshower. Ontbijt is zeer uitgebreid buffet. Het rooftop zwembad is een cadeautje smorgens om 06.00 uur beschikbaar met surveillance en grote badhanddoek (al 27 graden zo vroeg).
Aanrader

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank jamesAmsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HolidayInnMumbai, General Manager van Holiday Inn Mumbai International Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Willem S,

Greetings from Holiday Inn Mumbai International Airport!

Thank you for sparing your valuable time to share such a wonderful review on your experience at Holiday Inn Mumbai.

I am delighted to know that you had an overall great stay and were impressed with all aspects of our hospitality.

Our infinity pool is a perfect setting for those looking to relax and am glad that you had the opportunity to spend time by the pool and that you enjoyed.

It is wonderful to know of your delight with the selection available on the breakfast buffet. There is no bigger reward for Chefs than to receive such recognition of their efforts. Our kitchen team is grateful to you for the feedback.

All of us look forward to welcoming you back on your next visit and crafting some more beautiful memories for you.

Warm Regards
Suraj with entire Holiday Inn Mumbai Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 2 mei 2015

Dit was veruit de beste hotelervaring die ik ooit heb gehad. Ik heb nog nooit zo'n geweldige klantenservice ervaren. Mooie kamer, geweldige deco. Ik hou van de bar met geweldige snacks cocktails en service. Het decor en de voorzieningen zijn fantastisch. Ik had een luxe kamer en het was inderdaad erg leuk. Waarschijnlijk is het beste deel van de hele ervaring het personeel. Ze zijn opmerkelijk beleefd, vrolijk, gedienstig en ze gaan verder dan dan wat hun de plicht is.
Ik voelde me erg welkom en gewaardeerd, een schitterende ervaring! Ik kijk uit naar ons volgende verblijf in Mumbai.
Cheers naar team ..

Bedank mandeepc14
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.in. De oorspronkelijke versie bekijken
HolidayInnMumbai, General Manager van Holiday Inn Mumbai International Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2015
Google-vertaling

Dear Mr. Mandeep,

Greetings from Holiday Inn Mumbai International Airport!

We would like to sincerely thank you for your kind compliments and for sharing your experience while staying with us. We are delighted to know that we have served you well during your stay.

We at Holiday Inn Mumbai take tremendous delight in the service that we offer, as every guest is very special and it is our constant strive to make sure that they have a remarkable experience.

My team and I are ecstatic to learn that Holiday Inn Mumbai will be the preferred hotel on your next visit to Mumbai. We eagerly look forward to the opportunity of welcoming you back to the hotel in not too distant future.

Warm Regards
Suraj with his entire Holiday Inn Mumbai Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 29 april 2015

Wij zijn een groep van 15 personen die logeren bij Holiday Inn Mumbai voor 2 nachten. Het check-in proces was vlot, erg efficiënt receptiepersoneel. De service is top klasse.Het Saptami restaurant ontbijtbuffet is een genot, speciale varieteiten voedsel, de koffie/tea was geweldig. We hebben echt genoten van het prachtige zwembad. Het hotel interieur is gewoon wow en de kamer is ruim en schoon. We hadden een zeer goede nachtrust. We zullen zeker in dit hotel de volgende keer dat we naar Mumbai komen verblijven.

3  Bedank Meemsheik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
HolidayInnMumbai, General Manager van Holiday Inn Mumbai International Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 april 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Holiday Inn Mumbai International Airport!

It is so fulfilling for the team and myself to read such amazing review. Thank you for taking the time to share your experience!

Our Saptami restaurant is known to please the palate of the guest every time they visit to our hotel and I am glad that you enjoyed your breakfast and specially tea.

Making our guests feel valued and welcomed is always at the forefront of our service.

We do hope to welcome you back to Holiday Inn Mumbai again, we promise to WOW you!

Warm Regards
Suraj with his entire Holiday Inn Mumbai Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 23 april 2015 via mobiele applicatie

We hadden zeer aangename ervaring in Holiday Inn Mumbai International Airport. De omgeving is comfortabel, en het eten is heerlijk. Wat het vermelden waard is is is dat Shraddha ons de beste service gegeven heeft. ze is erg vriendelijk, efficiënt en behulpzaam. Hoop haar de volgende keer te zien :)

Bedank Yue3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.in. De oorspronkelijke versie bekijken
HolidayInnMumbai, General Manager van Holiday Inn Mumbai International Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Greetings from Holiday Inn Mumbai International Airport!

Thank you for your business and for taking a moment to recommend us on Trip Advisor. It was great to have you stay with us.

It was indeed good to hear that you liked the food, our Ambassador’s customer service and found the hotel environment comfortable.

We strive each day to fulfill every single wish of our esteemed guests. Good training and happy team mates play an important role in creating experiences and we are happy to note that our efforts are being liked by our patrons. I have also passed your compliments to Shraddha.

We look forward to welcoming you again soon.

Warm Regards
Suraj with his entire Holiday Inn Mumbai Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 13 september 2011

Mooi pand en geweldig personeel.
Ik kom hier regelmatig.
Een keer verpestten ze mijn luchthaven drop omdat de chauffeur die mij werd toewezen niet eens wist waar de luchthaven in Mumbai was (echt waar!) maar netjes goedgemaakt met een gratis upgrade bij mijn volgende verblijf.
De bar is leuk.
Het restaurant is geweldig.
Roomservice een paar keer besteld en genoot elke keer van hun schone en goed gepresenteerde porties.

Bedank FCLHK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.in. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken