Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Pai Canyon te ontdekken
vanaf 252,82 US$
Meer info
vanaf 540,07 US$
Meer info
Beoordelingen (2.089)
Beoordelingen filteren
2.089 resultaten
Waardering van reizigers
942
793
291
44
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
942
793
291
44
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 2.089 beoordelingen
Beoordeeld op 19 november 2018 via mobiele applicatie

Prachtige locatie, maar wel erg druk.

Het is aan te raden om met zonsondergang of zonsopkomst te gaan voor prachtige plaatjes.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank DannyvanderSluys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2018 via mobiele applicatie

De Pai Canyon is makkelijk te bereiken met de scooter vanuit pai. De zonsondergangen zijn waanzinnig. Zorg dat je op tijd bent en een mooi plekje uitzoekt.

Datum van activiteit: maart 2018
2  Bedank dennisvandenbrul
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2018 via mobiele applicatie

Naar aanleiding van verschillende berichten op internet dat ze de gevaarlijke stukken zouden veiliger maken is hier niks van terug te zien. T is de moeite waard maar na regen achtig weer ontzettend gevaarlijk wij zijn dus ook niet de hekje canyon door geweest

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Wijnand11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2018 via mobiele applicatie

Voorzichtig. Je moet aardig kunnen klimmen. Je bent hier ongeveer een uurtje en je kan hier smoothies en water kopen

Datum van activiteit: september 2018
1  Bedank Job A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2018 via mobiele applicatie

Leuk om even 20 minuutjes rond te wandelen. Door de bewolking geen sunset kunnen zien. Je moet het even gezien hebben als je in Pai bent. Het is nog 1p minuten rijden en een klein stukje lopen vanaf de parkeerplaats.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Nick V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken