Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 18:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Service is top!!!

Wat een goed bedrijf, service is heel goed. Wij wilde een trip die toevallig niet bij dit bedrijf ... meer lezen

Beoordeeld op 31 maart 2019
O1079XGmm
via mobiele applicatie
geweldige ervaring

Als je naar Koh Tao gaat dan MOET je duiken. En Alvaro Diving is een duikschool met een geweldige ... meer lezen

Beoordeeld op 12 januari 2016
Kelly Jo L
,
Den Haag, Nederland
Lees alle 768 beoordelingen
  
Beoordelingen (768)
Beoordelingen filteren
768 resultaten
Waardering van reizigers
704
50
6
7
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
704
50
6
7
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 768 beoordelingen
Beoordeeld op 31 maart 2019 via mobiele applicatie

Wat een goed bedrijf, service is heel goed. Wij wilde een trip die toevallig niet bij dit bedrijf op de planning stond. (Wij waren zelf erg laat) ze regelen letterlijk alles zodat we deze trip alsnog konden maken. Net en professioneel bedrijf die echt weten wat dienstverlening is. Niet twijfelen gewoon hier boeken. Wij zijn net terug van 2 fantastische dagen op zee!

Datum van activiteit: maart 2019
Bedank O1079XGmm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Miguel V, Front Office Manager van Alvaro Diving, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2019

Hey Jongens,

Ahh top te lezen dat jullie twee fantastische dagen hebben gehad.. ;-) Tja, vond het sneu te horen dat jullie graag naar Chumphon en Sail Rock wilden maar niemand je mee kon nemen.. Gelukkig opgelost, met dank aan Dive Wishes & more

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2016

Het is even zoeken voordat je het gevonden hebt , maar wat een locatie is het dan ook! De begeleiding laat je je al snel op je gemak voelen en ze stralen een familie gevoel uit.
Je kun je PADI halen , maar ook gewoon gezellig mee voor fun dives. Het eiland heeft geweldige mooie duik locaties waarbij het zicht onderwater meters ver kan zijn. Mooi koraal en veel vissen. Je zult je ogen uit kijken!

Datum van activiteit: december 2015
Bedank KellyJo L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2016

Als je naar Koh Tao gaat dan MOET je duiken. En Alvaro Diving is een duikschool met een geweldige locatie , gezellige en ervaren mensen met duikervaring. Ik kon jammer genoeg me Padi niet ophalen. De pirates van Alvaro diving waren zo vriendelijk om dit per post naar mij toe te sturen. Ik kan alleen maar positief zijn over alvaro diving en adviseer iedereen ook om hier hun Padi te halen of gewoon gezellig mee te gaan voor wat Fun Dives.

Datum van activiteit: december 2015
Bedank Kelly Jo L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juni 2015 via mobiele applicatie

Over de pier, door t restaurant.. Gezellig familie gevoel aan land, boven en onder t water... Veel geleerd en gezien echte aanrader!!!

Datum van activiteit: juni 2015
Bedank Lourentius M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 9 september 2010

We verbleven in Alvaro Diving in één van de leuke en rustigste Bungalows dicht bij het strand.
We hebben vooral genoten van de geweldige sfeer in dit nieuwe klein en particuliere resort.
Het duiken was geweldig dankzij het geweldige personeel en de goed onderhouden uitrusting.
Oorspronkelijk zouden we slechts 3 dagen in Koh Tao blijven, maar uiteindelijk zijn we 2 weken gebleven.
Het is een geweldige en ontspannen plek.
Het resort is in Chalok Baan Kao direct naast het strand en ook dicht bij al het andere.
De bungalows zijn schoon en mooi.
We hadden een geweldige tijd en ik kan Alvaro Diving sterk aanraden.

Bedank clausmc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken