Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (6.532)
Beoordelingen filteren
6.532 resultaten
Waardering van reizigers
5.440
762
237
48
45
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.440
762
237
48
45
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 6.532 beoordelingen
Beoordeeld op 10 maart 2020

Eerste keer dat we hiernaar toe komen. Super hotel, verzorgd, zeer vriendelijk personeel, heel behulpzaam ook, niets is teveel voor hen.
Grote uitgebreidheid aan eten met de 7 à la carte restaurants heb je meer variatie.

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank Rixos1985
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DariaStorozhko, Guest Relation Agent van Rixos Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2020

Dear Mrs. Ann,

Warm greetings from sunny Sharm El Sheikh!

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comments.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back!

Best Regards,

Rixos Sharm El Sheikh Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2020 via mobiele applicatie

De eerste keer hier samen met ons dochtertje van 4. Heel groot hotel. Vooral heel vriendelijk personeel. Niks is hen teveel. Het eten voor een arabisch land is zeer uitgebreid en lekker. 7 verschillende restaurants. We hebben er 3 van gedaan en waren allemaal zeer lekker.

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank bartVindevogel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DariaStorozhko, Guest Relation Agent van Rixos Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2020

Dear Mr. Bart,

Warm greetings from sunny Sharm El Sheikh!

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comments.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back!

Best Regards,

Rixos Sharm El Sheikh Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2020

Fantastische vakantie, 4de keer in Rixos.
Zeer propere kamer, vriendelijk en helpvol personeel.
Vriendin heeft voedselallergie maar heeft geen enkele keer problemen gekregen doordat iedereen zeer attentvol hiervoor was.
Geen enkele moeite is teveel !
A la carte restaurants zijn super, zeker doen hier !

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank Brigette1134377
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DariaStorozhko, Guest Relation Agent van Rixos Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2020

Dear Mrs. Brigette,

Warm greetings from sunny Sharm El Sheikh!

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comments.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back!

Best Regards,

Rixos Sharm El Sheikh Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2020 via mobiele applicatie

Ons eerste bezoek aan Rixos Sharm was een zeer plezierige ervaring. De specialiteiten restaurants waaronder italian taj and Chinees zijn echte aanraders. Sowieso food en drinks waren top. Personeel van hoog tot laag zeer vriendelijk. En dan gemeend vriendelijk. Hotelkamer zeer ruim opgezet. Met brede bedden, een eigen balkonnetje, bank tafels etc. De douche was een regendouche, op zich goed te doen. Al met al een prima verblijf. En bella. Tja bella is van de guest relationels. Ook een toppertje.

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank 386machteldc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DariaStorozhko, Guest Relation Agent van Rixos Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2020

Dear Mrs. Machteld

Warm greetings from sunny Sharm El Sheikh!

We are happy to know that you enjoyed your stay with us and that our service met up your expectations.

We also appreciate your kind words toward our staff and would like to thank you back for being our guest and for encouraging us with your review!

Hope to welcome you back again soon!

Sincerely,

Rixos Sharm El Sheikh team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2020

Schitterend hotel, service om u tegen te zeggen. Iedereen is er heel vriendelijk en behulpzaam, niks is hun teveel. De kamer was zeer ruim en goed onderhouden. Het eten was zeer lekker zowel het ontbijt en middagmaal in het buffetrestaurant als de a la carte restaurants waren super. Vooral Braziliaans en Turks vonden wij het lekkerste.
Aan het hotel zelf kan je al snorkelen, mooie vissen gezien en koraal. Wij zaten iedere dag aan het verwarmde zwembad waar er ruimte genoeg was maar nog een extra verwarmd zwembad in de winter zou misschien nog beter zijn. Top vakantie!

Datum van verblijf: februari 2020
2  Bedank vicky d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DariaStorozhko, Guest Relation Agent van Rixos Sharm El Sheikh, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2020

Dear Mrs. Vicky,

Warm greetings from sunny Sharm El Sheikh!

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comments.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back!

Best Regards,

Rixos Sharm El Sheikh Family

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken