Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
RonnyVC
Bertem, België

TOPPER

5,0 van 5 bollen22 sep 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Dit hotel is absoluut een aanrader. Heel vriendelijk personeel, heel ruime en nette kamer met zicht op de aanlegkade. Ontbijtbuffet heel gevarieerd en heel lekker. Openbare parking op korte afstand en je kan parkeerticket in hotel afrekenen.
Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Bezocht met een partner
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HeritageHotelTrogir, Front Office Manager van XII Century Heritage Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 20 okt 2018
Dear Valued Guest, We are delighted to read that you enjoyed your time at our hotel and we greatly thank you for your compliments. We warmly welcome you back to our hotel on your next visit to the city. Kind Regards, XII Century Heritage Hotel Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 148
  • Expedia.com
    € 156
  • Vio.com
    € 121
  • Priceline
    € 153
0.1 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Chic style combined with tradition
€ 171
  • Hotels.com
    € 174
  • Lol.travel
    € 163
  • StayForLong
    € 175
0.2 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 218
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
    € 167
  • Trip.com
    € 197
  • ZenHotels.com
    € 218
0.4 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Superor double room
€ 202
€ 170
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 202
  • Priceline
    € 170
  • Hotels.com
    € 170
0.2 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Restaurant
View from the balcony
€ 232
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 235
  • ZenHotels.com
    € 166
  • Hotels.com
    € 235
0.5 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 389
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 372
  • Vio.com
    € 315
  • Trip.com
    € 355
0.8 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • eDreams
  • Vio.com
    € 117
  • Agoda.com
0.1 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Rooftop jacuzzi
  • Expedia.com
  • Vio.com
    € 144
  • Hotels.com
0.2 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
View of Domus from end of Marina
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    € 199
  • Hotels.com
0.2 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Vio.com
    € 122
  • Priceline
    € 126
0.2 km van XII Century Heritage Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Trogir bekijken
Beoordelingen (138)
Beoordelingen filteren
138 resultaten
Waardering van reizigers
75
36
17
7
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
75
36
17
7
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 138 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2017

Mooie grote kamer en ideaal gelegen. Heel goede service en super vriendelijk personeel. Onze airco werkte eerst niet optimaal en we kregen meteen een andere kamer om in te slapen terwijl een technicus de airco in onze kamer kwam herstellen. Het personeel heeft ons ook goed geholpen met het plannen van een last-minute trip naar de 'blue lagoon'. Parkeren kan buiten het eiland op een parking die via een voetgangersbrug verbonden is met de stad. Het hotel regelde dat we een speciaal tarief kregen per dag om daar te parkeren (100 kn ipv 240 kn/dag)

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank wynantsa
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HeritageHotelTrogir, Manager van XII Century Heritage Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your positive review.

It has always been our utmost focus to provide our guests with personalized service that meets high standards of hospitality. We are pleased to hear that you were fully satisfied with your stay experience and thank you for your positive comments.

We warmly welcome you back to our hotel on your next visit to the city.
Kind Regards,
XII Century Heritage Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2017

Grote, aangename kamer met prima airco en comfortabele bedden.
uitgebreid ontbijt op terras te gebruiken met zicht op aanlegkade en onder de palmen.
Heel vriendelijk en gedienstig personeel.
Large and comfortable room with perfect airco and great bed.
Super breakfeast on the terrace under the palmtrees and a view at the yachts and cruiseships.
Very friendly and attentive staff !

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank wilfriedta
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 augustus 2016 via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten in het restaurant buiten voor het hotel. Top locatie met een chique uitstraling.

Eten en service was erg goed. Vissoep vooraf met een biefstuk en toetje om mee af te sluiten. Allemaal van super kwaliteit en al met al niet extreem duur.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank tcvna
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HeritageHotelTrogir, Manager van XII Century Heritage Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you so much for your lovely comments from all of us here at Steakhouse "The Grill"!

We are glad to read that you enjoyed all that we have to offer, from our dedicated staff, who always add a little special touch to the whole experience, our superb location that’s close to all of Trogir’s hotspots and attractions, and our cuisine, which is sourced locally from organic Trogir farms.

We are happy that you enjoyed with us and we hope to host you again soon!
Kind regards,
Steakhouse "The Grill" Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2016 via mobiele applicatie

Echt super lekker eten! Heel netjes geserveerd. Al het eten is van top kwaliteit.

Carpacio, tjaatiekie, vissoep, grill hamburger, een goed stuk vlees en een heerlijk toetje.

Bediening was zeer vriendelijk.

Ik zou er zeker een keer weer gaan eten!

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank robinv623
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HeritageHotelTrogir, Manager van XII Century Heritage Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Mr Robin,

Thank you very much for your lovely review!
We are glad to hear that you enjoyed your dinner with us and we hope that we will host You again very soon!

Kind regards,
Steakhouse "The Grill" Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2016 via mobiele applicatie

Restaurant van het hotel. Lekker gegeten. Vis (tonijn en zeebaars) waren zeer lekker al was de portie zeebaars net wat te weinig. Alles keurig geserveerd. Ook kindergerechten! Ribbetjes waren ook lekker. Ribbetjes worden gemarineerd in appelsiensap en het geheel wordt opgediend met barbecuesaus. Vissoep ook lekker. Ceasarsalade was wat eenvoudig maar wel lekker en vers. Vriendelijke bediening!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Lekkerbek1970
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
HeritageHotelTrogir, Manager van XII Century Heritage Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you very much for your lovely compliments! We are delighted to hear that you were fully satisfied with us and that you enjoyed our local organic cuisine, friendly and dedicated staff, and our great location.
We hope that your travels will bring you back to us again very soon!

Kind regards,
Steakhouse "The Grill" Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken