Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel lekker eten”
Beoordeling van Brasserie Adriatic

Brasserie Adriatic
Geclassificeerd als nr. 12 van 236 Restaurants in Rovinj
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
25 september 2020 beoordeeld

Wij hebben hier van een heerlijk diner genoten (tonijn + zeebaars). Echt geweldig lekker! Mooi gepresenteerd. Als dessert namen we met 3 personen de dessert toren, werkelijk de beste dessert die we ooit hebben gegeten. Alleen daar voor zou ik al willen terugkomen. Prachtig interieur ook, één van de mooiste restaurants in Kroatië.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Cynthia D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrasserieAdriatic, Manager van Brasserie Adriatic, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Cynthia D,
it was a real pleasure to read your review, thank you so much! We are glad to hear you liked our restaurant, and please DO come back again for dinner and dessert! We will be here for you!

Yours truly,
Adriatic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (417)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 417 beoordelingen

8 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We wouden luchen om 12u maar dit ging niet. Ze starten pas om 12u30 met de luch. We kregen wel de kans om al aan een tafel te zitten en iets te bestellen voor te drinken.
We namen een verse appelsiensap en een caipirinhia. Het fruitsap was OK maar de cocktail was wat aan de magere kant. Amper alcohol en de verhoudingen bitter zoet waren compleet mis. Ook teveel aangelengd met soda en ijswater.

We namen beide een ceasar salad met gambas. Dit was wel dik OK. Heel lekkere gamba's. Verse toastblokjes met omhulsel van zwarte olijven. Helaas was de portie net te klein. Zeker voor de prijs.

Kortom het is er OK maar voor die prijs vind je gerust wat beters.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 337levir
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrasserieAdriatic, Manager van Brasserie Adriatic, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear 337levir,
Thank your for your time to write your review, both positive and constructive. Our apologies that we did not exceed your standards of food portions and quality of cocktails. Your comments have been discussed with our team. It is something we will try to amend.

Yours truly,
Adriatic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontbijt was echt waanzinnig goed. Eten was erg lekker en ruim voldoende, prijzen vielen voor wat je kreeg ook enorm mee. Daarbij was de service ook erg goed! Zeker voor herhaling vatbaar!!

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Rachdelaat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrasserieAdriatic, Manager van Brasserie Adriatic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Rachdelaat,

thank you for your review! They say breakfast is the most important meal of the day, so ofcourse we give our best to make our guests happy!
We look forward to your next visit!

Yours truly,
Adriatic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker uitgebreid ontbijt in een mooie zaak met prachtig uitzicht.
Iets duurder van prijs voor Kroatie dan maar zeker zijn geld waard.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank 325elkes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BrasserieAdriatic, Manager van Brasserie Adriatic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2019
Google-vertaling

Dear 325elkes,

We are really happy you enjoyed our breakfast and, of course, found the time to write this review.
We are counting on you visiting us again!

Yours truly,
Adriatic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2018 beoordeeld

Het was even zoeken in het warme, drukke en toeristische Rovinj naar een relaxte en stijlvolle plek om te lunchen. Gelukkig vonden we Brasserie Adriatic, onderdeel van het hotel met dezelfde naam. Een mooie lunchkaart , waarop veel vis en ruime keus in wijnen. We hebben hier genoten van de superverse vis,lekkere salades, het mooie uitzicht en de attente bediening.
Zeker een aanrader !
Ga vooral ook even binnenkijken naar de prachtige sfeervolle design-inrichting.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MaryB0031
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Brasserie_Management, Front Office Manager van Brasserie Adriatic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2018
Google-vertaling

Dear MaryB0031,
Thank you for your very kind feedback and for taking the time to share it on TripAdvisor. It is wonderful to know you enjoyed your time with us, with our pleasant service and our food. We very much look forward to having you with us again in the near future.
Best regards
Adriatic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Brasserie Adriatic bekeken, bekeken ook

 

In Brasserie Adriatic geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.