Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke cappuccino met gebak”
Beoordeling van The Bakery No.88

The Bakery No.88
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Dessert in Dali
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 1 US$ - 11 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt
21 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier 2 keer geweest. Heerlijke cappuccino's. Daarnaast veel keuze aan gebak. Wij hebben tiramisu op en passievrucht/cheesecake en nog een chocolade/frambozentaart, allen heerlijk. Het appelgebak was wat droog.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank chantalengertd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (265)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 265 beoordelingen

24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na paar weken Aziatisch eten kan een bruin broodje kaas zo'n traktatie zijn. Heerlijk brood. En als toetje ook nog een kersenkruimeltaart of streuzelkűche zoals de Duitsers zeggen.
Wij komen graag nog een keer terug deze week.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank 587paulienr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2014 beoordeeld

Bakery 88 is een bakery waar de kwaliteit en hygiene een extreem hoge prioriteit hebben.
De eigenaars zijn uit duitsland en hebben de duitse standaard over kunnen brengen op het locale chinese personeel
Het is erg leuk om te zien hoe enthousiast het personeel is, werkt hard en gedreven. Zichtbaar veel plezier in hun werk.
dit maakt dat ik er graag iets nuttig ....altijdleuk om hier te verblijven. En alle produkten die ik geprobeerd heb zijn voortreffelijk
cris

Datum van bezoek: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank cris f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch brood! Voor elk wat wils in een gezellige omgeving. Heerlijk vers en met zorg bereid. Ook take-away, handig voor op reis!

Bedank SonjaSchasfoort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2014 beoordeeld

taartjes en brood, gezellig om te zitten en te genieten, zeer vriendelijke bediening. Heel goede ligging in het centrum van de oude stad!

Datum van bezoek: februari 2014
Bedank Luc_DW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In The Bakery No.88 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding