Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (700)
Beoordelingen filteren
700 resultaten
Waardering van reizigers
546
127
16
9
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
546
127
16
9
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 700 beoordelingen
Beoordeeld op 10 augustus 2018 via mobiele applicatie

Zalig verblijf, super mooie accomodatie, lieve mensen en WAT EEN OMGEVING!
Zeer kindvriendelijk. Appart hoekje voor de kinderen genoeg speelgoed, lekker eten. Stel je het allerbeste verblijf voor en dat doe je dan maal 2. Wel zo hebben wij ons verblijf in the giggling tree ervaren. Hun hoge scores op TripAdvisor booking.com en alle andere sites zijn zeker niet geloven!

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank benleffe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2018

Leuk hotel, veel Nederlanders. Je kunt hier makkelijk enkele dagen vermaken in de omgeving. Makkelijk om excursies te regelen. Eten was lekker, kamer was schoon en het is geen superdeluxe hotel maar wel schoon, gezellig en authentiek. Behulpzaam personeel.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Karin S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2018

Dit is geen super de luxe hotel, onze kamer had niet eens een tv, dit hebben we ook niet gemist tijdens ons verblijf, de kamer heeft een airco en een klamboe, meer is niet nodig. het hotel ademt rust uit, van de omgeving blijf je genieten en krijgt je nooit genoeg. Het zwembad is heerlijk om af te koelen. Boek van te voren niet veel excursies, die kan je goed doen bij het hotel er is keuze genoeg.
De menu kaart is leuk, wij waren op de helft van onze lange reis en dan kan je heerlijke Nederlandse gerechten kiezen van de kaart.
in onze ogen een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Service
Bedank Skullie1977
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2018 via mobiele applicatie

Wij waren 4 dagen in de giggling tree. Het is een gezellig hotel, geen luxe, Maar alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie, je kan er heerlijk eten en ze spreken heel goed engels. Fietsen kan je ter plaatse huren.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marietk2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 mei 2018 via mobiele applicatie

Geweldige ambiance, vanaf het eerste moment voel je je thuis. Heel relaxed personeel dat prima Engels spreekt. Kamer dik in orde, moderne inrichting gecombineerd met traditioneel. Op 10 minuten loopafstand tot de rivier, schitterend uitzicht op de Karstbergen. Eten basic maar dik in orde!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank petersL933AS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken