Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hangzhou
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Fantastisch”
Beoordeling van Asia Bistro

Asia Bistro
Geclassificeerd als nr. 4 van 3.024 Restaurants in Hangzhou
Prijsklasse: 4 US$ - 47 US$
Gegevens restaurant
29 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Super hotel met prachtige kamers en restaurant. Hele fijne bediening. Staan voor je klaar. Je voelt je thuis!!

Datum van bezoek: maart 2017
Bedank Seaside692616
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (76)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 89 beoordelingen

4 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zowel van ontbijt, lunch als diner in dit hotel genoten. Erg gevarieerd allemaal. Buffet ziet er prachtig uit.
Ook a la carte eten mogelijk en ruime keuze.
Personeel is bijzonder vriendelijk.

Datum van bezoek: maart 2017
Bedank Angelique K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij verre het beste ontbijt op de route. Wij komen als KLM-ers best veel in goede hotels maar het ontbijt in dit hotel is super gevarieerd. Van fruit tot verse sappen, van vele soorten brood tot eivariaties, van dumplings tot verse Chinese gerechten.
Erg goed allemaal en als je daarnaast dan ook nog bediend wordt door vriendelijk personeel die graag meerdere overheerlijke cappuccino's komt brengen.
Oftewel een genot om hier het ontbijt te nuttigen.

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank Klarenb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 januari 2017 beoordeeld

Wil je fantastisch ontbijten, lunchen of dineren met een geweldige variatie, kom dan naar dit restaurant in het prachtige JW Mariott hotel. Attente en vriendelijke bediening, je voelt je een koning te rijk!

Datum van bezoek: december 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren hier op eerste kerstdag met een groep van 12 personen. Wat een fantastisch uitgebreid en luxe buffet voor een zeer redelijke prijs! Voor slechts RMB 48.- extra kun je er goede Franse wijn bij drinken. Attente service! We komen hier graag weer terug.

Datum van bezoek: december 2016
Bedank henkjan_niewenweg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Asia Bistro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding