Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 00:00 - 23:59
  
Google
Manieren om Muslim Quarter te ontdekken
vanaf 57,00 US$
Meer info
vanaf 24,00 US$
Meer info
vanaf 65,00 US$
Meer info
vanaf 39,00 US$
Meer info
Beoordelingen (3.981)
Beoordelingen filteren
3.981 resultaten
Waardering van reizigers
2.051
1.403
420
81
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.051
1.403
420
81
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.981 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2019 via mobiele applicatie

Toeristische straat met heel veel soorten eetstalletjes. Het is er gezellig, lawaaiig, chaotisch, druk. Je vindt er allerlei soorten Chinees eten.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank Jeathene
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2019

Eet hier veel verschillende soorten van Street food met een halal achtergrond. Is zeer druk rond etenstijd. Wel irritant veel scooters in deze drukte, die schijnbaar de king of the road zijn. Maar laat daar deze ervaring zeker niet bederven, accepteer dat ze er zijn.

Datum van activiteit: augustus 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met ASUS 12 W8 IE Bookmark
Bedank Hubertus2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2019 via mobiele applicatie

Lekker hier slenteren s avonds en je ogen uitkijken wat er aan etenswaren wordt verkocht. Bij de moskee is ook een overdekte markt met souvenirs. Wel afdingen en dan betaal je nog teveel

Datum van activiteit: juli 2019
1  Bedank reiziger522015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juli 2019 via mobiele applicatie

Leuk om doorheen te slenteren met al dat eten, lawaai en drukte. Mooi voor streetfoodtour. Lekker allemaal.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank jeanmT276DU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2019

wij hebben deze wijk eerst 's avonds gedaan om te gaan eten aan de verschillende eetstalletjes. Dit is zeker een aanrader om te doen aangezien er zoveel verschillende specialiteiten te verkrijgen zijn. Tip: schuif mee aan waar veel volk staat, daar is het het beste voor dat artikel. Dan hebben we de volgende dag overdag door de souvenier winkel straat van deze wijk gewandeld want 's avonds is dit veel te druk en sta je te wringen en bestaat het gevaar van pickpockets. Een grote verscheidenheid aan artikelen met de klassiekers en een grote aanrader als je iets van chinese kalligrafie of tekeningen wilt, moet je binnen gaan bij Helen, een zeer vriendelijke en behulpzame dame zonder druk zoals bij de andere stalletjes. Zij doet al de kalligrafie zelf, en als je vb de engelse vertaling erbij wilt dan doet ze dit op het moment zelf

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank GertC500
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken