Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 00:00 - 23:59
  
Google
Manieren om Muslim Quarter te ontdekken
vanaf 57,00 US$
Meer info
vanaf 24,00 US$
Meer info
vanaf 65,00 US$
Meer info
vanaf 53,00 US$
Meer info
Beoordelingen (3.975)
Beoordelingen filteren
3.975 resultaten
Waardering van reizigers
2.050
1.398
420
81
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.050
1.398
420
81
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 3.975 beoordelingen
Beoordeeld op 10 december 2018

Deze marktstraten zijn bijna betoverend door de drukte en de energie die er vanaf spat. Je weet niet waar je moet kijken omdat er zo veel te zien en te doen is. Heerlijk gegeten met 3 personen voor het equivalent van nog geen tien euro. Ongelofelijk

Datum van activiteit: november 2018
Bedank nelleke k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 december 2018 via mobiele applicatie

Achter de Drum Tower ligt het Muslim Quarter en er zoveel te zien, echt geweldig alleen jammer van de scooters in de smalle straatjes!

Datum van activiteit: december 2018
Bedank 936jennyg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2018 via mobiele applicatie

Een echte MUST als je naar Xi’an gaat. Je onderdompelen in de sfeer van deze wijk.
Overal geuren, geluiden en kleuren! Eten is heerlijk en super goedkoop.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank travelingnurse_92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2018 via mobiele applicatie

Tijdens je bezoek aan Xi ‘an beslist niet deze wijk overslaan. Lopende door de straatjes en de markt worden je zintuigen voortdurend geprikkeld door de mensen, hun koopwaar,het eten en de geuren. Hou je camera gereed want je wordt ieder moment verrast. De drukte moet je maar voor lief nemen.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Cinevliet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Iets te veel drukte naar onze smaak. Werkelijk geen doorkomen aan. Kan komen dat het zaterdagavond was. Maar dit was niet leuk meer.
Veel eten en dezelfde kraampjes. Eerste leuk, daarna (na 20 dezelfde) minder.
Qua geuren en kleuren heeft het wel wat.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank remcoj752
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken