Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 00:00 - 23:59
  
Google
Manieren om Muslim Quarter te ontdekken
vanaf 57,00 US$
Meer info
vanaf 24,00 US$
Meer info
vanaf 65,00 US$
Meer info
vanaf 39,00 US$
Meer info
Beoordelingen (3.978)
Beoordelingen filteren
3.978 resultaten
Waardering van reizigers
2.050
1.401
420
81
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.050
1.401
420
81
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
20 - 25 van 3.978 beoordelingen
Beoordeeld op 15 november 2017 via mobiele applicatie

Is ontzettend druk maar onwijs leuk om even een rondje te lopen door deze wijk en even te snuffelen op de markt. Er is ook een moskee die je kan bezoeken is weer allemaal wat anders.

Datum van activiteit: november 2017
Bedank 505bj_rnb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2017

Na een bezoek aan de Moskee mag je zeker niet vergeten een wandeling te doen in de moslim wijk.
Geef je ogen de kost aan de vele eetkraampjes en restaurantjes waar van alles en nog wat aangeboden wordt het ene al meer raar dan het andere.( zie mijn fotos)
!! opgepast voor de zakkenrollers...die bestaan ook blijkbaar in China.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank xax y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2017 via mobiele applicatie

Als je in Xi’an bent moet je zeker even naar de moslim wijk. Erge leuke straatjes met leuke winkeltjes waar je voor een klein bedrag allerlei souvenirs kunt kopen. Natuurlijk wel even afdingen want dat is hier normaal.

Datum van activiteit: september 2017
1  Bedank SonjaPiepenbroek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2017 via mobiele applicatie

Heel veel verschillende eetkraampjes in straatjes met neon lichtjes. Overal waar je kijkt, is eten :) jammer dat er ook scooters en fietsers mogen komen, die blijven toeteren.. lekker eten: noten, kruiden, vlees, snacks, pita broodjes, fruit

Datum van activiteit: september 2017
Bedank nhubos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2017

...... wat een heerlijke wijk dit. Kunt er 24/7 van alles en nog wat eten n drinken en echt allemaal even vers en lekker. Daarnaast enorm aanbod van souvenirs (99,9% fake, maar wat boeit dat als je het weet). Superdruk maar ook supergezellig.

Datum van activiteit: september 2017
1  Bedank SimonW1960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken