Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Guangzhou
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.206)
Beoordelingen filteren
5.223 resultaten
Waardering van reizigers
4.307
739
130
26
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.307
739
130
26
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 5.223 beoordelingen
Beoordeeld op 19 maart 2019

Dit hotel is 5 sterren waard, eerder zakenhotel dan iets anders , maar toch mooi buiten en binnenzwembad. Het Engels in dat hotel kan wel beter. mooie lobby , ruime kamers en goed stromende douche, aangenaam is fruit op de kamer.

Kamertip: Vraag zicht op de rivier , daar is mooi zicht op de skyline
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank FCKoks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLPGPR, Vice President/General Manager van Shangri-La Hotel Guangzhou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2019
Google-vertaling

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank, dass Sie sich für das Shangri-La Hotel, Guangzhou entschieden haben und für Ihr Feedback über Ihren jüngsten Aufenthalt bei uns.

Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten. Ihr Lob motiviert uns, auch weiterhin unsere Gäste mit unserer herzlichen Gastfreundschaft zu empfangen, und wir geben es gern an alle unsere Kollegen weiter.
Wir hoffen, Sie bei Ihrem nächsten Besuch hier wieder begrüßen zu dürfen.

Mit herzlichen Grüßen,

Patrick Low
Vize - Präsident/General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2016

Meerdere malen in dit hotel geslapen ivm de Canton beurs. Erg goed bed & douche. Kamers zijn ruim en netjes wel licht verouderd. WIFI werkt prima, daarnaast vind ik het ontbijt een aanrader. Het hotel heeft een leuk buitenzwembad en 2 prima restaurants. Vooral het "ribs" vond ik echt heerlijk westers eten hebben. Beter carpaccio kan je in Nederland niet vinden.

Kamertip: Vraag een hoge kamer
Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank gt6210
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLPGPR, Hotel Manager van Shangri-La Hotel Guangzhou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2016
Google-vertaling

Sehr geehrter Gast,
vielen Dank, dass Sie sich für das Shangri-La Hotel, Guangzhou entschieden haben und für Ihr Feedback über Ihren jüngsten Aufenthalt bei uns.
Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten. Ihr Lob motiviert uns, auch weiterhin unsere Gäste mit unserer herzlichen Gastfreundschaft zu empfangen, und wir geben es gern an alle unsere Kollegen weiter.
Wir hoffen, Sie bei Ihrem nächsten Besuch hier wieder begrüßen zu dürfen.
Mit herzlichen Grüßen,
Keith Tomkies

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2016

Ruime schone kamers met een goede WIFI verbinding.
Goede faciliteiten zoals zwembad en spa.
Gezellige lobby bar en leuke restaurants.
Prima service.

Tijdens de periode van de beurs zijn de prijzen aan de hoge kant.

Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Greup153
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SLPGPR, Hotel Manager van Shangri-La Hotel Guangzhou, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 januari 2016
Google-vertaling

Sehr geehrter Gast Greup153,
vielen Dank, dass Sie sich für das Shangri-La Hotel, Guangzhou entschieden haben und für Ihr Feedback über Ihren jüngsten Aufenthalt bei uns.
Wir freuen uns zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten. Ihr Lob motiviert uns, auch weiterhin unsere Gäste mit unserer herzlichen Gastfreundschaft zu empfangen, und wir geben es gern an alle unsere Kollegen weiter.
Wir hoffen, Sie bei Ihrem nächsten Besuch hier wieder begrüßen zu dürfen.
Mit herzlichen Grüßen,
Keith Tomkies

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2012

Schitterend hotel gelegen aan de rivier en meteen naast de grote beursexpo van Guangzhou. Mooie ruime kamers met prima bedden en diverse restaurants. Ik bezocht diverse keren de fittnesruimte alwaar alle voorzieningen aanwezig zijn om heerlijk te kunnen sporten en ontspannen.

Kamertip: Boek een kamer in de Horizon Club en je bent de hele dag welkom in de fantastische lounge op de 34e verdieping. Op diverse tijden worden daar allerlei lekkernijen aangeboden. Een attent team van medewerkers, o.a. James, geeft daar iedereen persoonlijke aandacht.
Datum van verblijf: maart 2012
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Mark-Frank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 4 juni 2011

Dit is een groot hotel naast het internationale conferentiecentrum en buiten het centrum.
Ik vond de locatie gunstig gelegen voor de luchthaven en gemakkelijk om de stad in te komen.
Het grootste gedeelte van het weekend was het rustig, maar een aantal evenementen overdag op zaterdag zorgden ervoor dat de lobby absoluut volgestouwd was.
De kamers van het Horizon Club verzekerden rust hoog uitzicht over de rivier en de stad in de verte, met indrukwekkende zonsondergangen.
De kamers waren ruim, goed uitgerust, rustig en ontspannend.
Het buitenzwembad is goed (echter wel met stinkend kleedkamers).
De kwaliteit van het eten was goed en service is in het algemeen goed - hoewel er veel personeel is in het Horizon Club, komen er niet veel op je af om je te bedienen - dit was mijn enige negatieve opmerking, er is namelijk meer behoefte aan aandacht voor de klanten in plaats van het afruimen van de tafels!
Ik had een klein probleem met het opnieuw boeken van vervoer, hier werd beleefd maar helaas niet tot mijn tevredenheid mee omgegaan.
Ik ben ervan overtuigd dat het is moeilijk om een beter hotel te vinden in Guangzhou en Shangri-La is sterk aan te bevelen.

1  Bedank TechnoProf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken