Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Nara Park te ontdekken
vanaf 72,43 US$
Meer info
vanaf 80,71 US$
Meer info
vanaf 55,77 US$
Meer info
Nara verkennen
1 beoordeling
vanaf 243,82 US$
Meer info
Beoordelingen (5.445)
Beoordelingen filteren
5.445 resultaten
Waardering van reizigers
3.088
1.901
416
26
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.088
1.901
416
26
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 5.445 beoordelingen
Beoordeeld op 14 juni 2019

Nara park samen met de tempels, shrines, de prachtige lantaarns en de herten zeer de moeite waard. Trek zeker 3-4 uur uit om alles te bekijken. In juni zijn er veel schoolreizen dus het was wel erg druk, maar men is heel gedisciplineerd en blijft keurig in de rij zodat je met een beetje geduld toch alles ziet en kunt fotograferen als je wil ( op sommige plaatsen niet toegestaan overigens) . Koop voor een paar euro de speciale hertenkoekjes om ze te voeren. Herten zijn tam, wat een leuke toevoeging aan deze unieke plek is

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank Hopmarianne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2018

Het park was erg mooi, zeker door de felle herfstkleuren aan de bomen. Herten waren er in overvloed, lopen vrij rond en soms erg opdringerig.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank 510rfb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 oktober 2018 via mobiele applicatie

In het Nara park bevinden zich meerdere Unesco World heritages, stuk voor stuk een bezoek waard. Omdat het park zo groot is verspreiden de bezoekers zich meer, waardoor de sfeer prettiger is dan bij de higllights van Kyoto. De vele herten zijn een fraaie extra bijkomstigheid. De wandeling door het park bedraagt ongeveer 5 km.

Datum van activiteit: oktober 2018
Bedank Annemarie K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2018

Het Nara Park met loslopende herten vond ik heel erg leuk. Overal waar je kijkt zie je hertjes. Japanners vinden dit heel leuk, maar ook vaak eng en dat is echt hilarisch om te zien. Je koopt een pak koekies en je hebt nog nooit zoveel vrienden gehad. De treinreis er naar toe en vandaan en alle tempels en zaken er om heen zijn voldoende om een dag zoet te zijn.

Datum van activiteit: november 2017
2  Bedank postborn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 september 2018 via mobiele applicatie

Nara heeft mooie tempels en in het park lopen heel veel hertjes. Je kunt koekjes kopen om aan de hertjes te voeren maar het is nog veel leuker om te zien hoe andere toeristen worden belaagd door hertjes als ze koekjes hebben gekocht :-). In Nara heb je ook veel winkeltjes. Ook een overdekte winkelstraat. Erg fijn als je de hele dag regen hebt. Een dagje Nara is dus zeker de moeite waard. Wij zijn hier vanuit Kyoto naar toe gegaan (let op dat je de snelle trein neemt). Wij bleven een nachtje in Nara in het Super Hotel, direct bij het station van Nara.

Datum van activiteit: september 2018
1  Bedank agnesvandaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken