Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
€ 197
Inclusief ontbijt
Hotels.com
Booking.com
€ 198
Inclusief ontbijt
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.192)
Beoordelingen filteren
4.193 resultaten
Waardering van reizigers
3.127
579
260
117
110
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.127
579
260
117
110
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 4.193 beoordelingen
Beoordeeld op 11 april 2023

Wat een fantastisch hotel! Dit hotel is één van de weinige in Aqaba met een privé strand. De ligging is perfect, midden in het centrum met alles op loopafstand. Er was voldoende plek bij de zwembaden en op het strand. Het personeel is super behulpzaam. Bij het ontbijt buffet is er ontzettend veel keuze en er waren op eerste paasdag zelfs gekleurde eitjes en paasdecoraties. De kamers zijn riant en super luxe.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Karin W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sami Ounalli, General Manager van Movenpick Resort & Residences Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2023
Google-vertaling

Dear Karin,

Thank you very much for taking the time to fill out this review after your recent visit to our resort.

We were very pleased to welcome you and to know from your positive ratings that you enjoyed your time with us, as the satisfaction of our guests is our top priority.

Your important remarks are gifts to all of us as we continue to strive to deliver genuine hospitality to our valued guests like your good self.

We hope to welcome you back to our resort.

Best regards,
Sami Ounalli
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 maart 2023 via mobiele applicatie

Prima hotel op goede locatie.
Ruim opgezet hotel met veel faciliteiten. Het hotel staat in een van de hoofdstraten, maar loopt door via een brug naar het privé strand. In de tuin verschillende zwembaden en bij het strand een leuk restaurant wat de hele dag geopend is.
Hygiëne is op peil, kamer ruim, fijn bed, badkamer met toilet en douchen in bad dat is wel aan verandering toe.
Personeel is super vriendelijk en behulpzaam

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Go36629283982
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sami Ounalli, General Manager van Movenpick Resort & Residences Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2023
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you very much for taking the time to fill out this review after your recent visit to our resort.

We were very pleased to welcome you and to know from your positive ratings that you enjoyed your time with us, as the satisfaction of our guests is our top priority.

Your important remarks are gifts to all of us as we continue to strive to deliver genuine hospitality to our valued guests like your good self.

We hope to welcome you back to our resort.

Best regards,
Sami Ounalli
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2022

Het buitengedeelte van het hotel is erg mooi, zwembaden, strand. Dit is goed verzorgd.
De hotelkamers zelf kunnen een upgrade gebruiken: versleten lakens, doorgezakte stoelen, sneue kitranden.. De gangen zijn volledig bekleed door steen/marmer. Hierdoor is het erg gehorig als er iemand op de gang loopt en praat.

Datum van verblijf: oktober 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Ilonka N
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sami Ounalli, General Manager van Movenpick Resort & Residences Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2022
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you very much for the time you have given us to share your feedback regarding your recent visit here at The Hotel.

We regret to learn that several aspect of your stay did not match your expectations, while we hope that you have a better experience, it is feedback like this that we learn to continuously improve our services in the resort.

We take a closer look and serious immediate action on your constructive feedback. Thank you for sharing this to us, as this will surely help us to identify the areas that we can focus on in order to serve you even better.

We hope we have another opportunity to welcome you back .

Best regards,
Sami Ounalli
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2022 via mobiele applicatie

Mooi resort. 2 delen hiertussen verbindingsgang.
Via 2e deel kom je op privé strand aan de rode zee. Niet zo groot.
Ooknog 2 zwembaden daar. Mooi aangelegde tuin. Ontbijt prima. Kamers goed. Wel iets verouderd. Blijft Mooi resort. Vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lianne S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sami Ounalli, General Manager van Movenpick Resort & Residences Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2022
Google-vertaling

Dear Lianne,

Thank you very much for taking the time to fill out this review after your recent visit to our resort.

We were very pleased to welcome you and to know from your positive ratings that you enjoyed your time with us, as the satisfaction of our guests is our top priority.

Your important remarks are gifts to all of us as we continue to strive to deliver genuine hospitality to our valued guests like your good self.

We hope to welcome you back to our resort.

Best regards,
Sami Ounalli
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2022

Het hotel was super! Lekker eten goede service
Mooi kamer en mooi hotel.
Ideaal voor met kinderen.
Wij waren zonder kinderen dus voor ons was het hotel iets te rumoerig.
Maar voor de rest is het wel een mooi verblijf

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Steffl94
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sami Ounalli, General Manager van Movenpick Resort & Residences Aqaba, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 oktober 2022
Google-vertaling

Dear Steff,


Thank you very much for taking the time to fill out this review after your recent visit to our resort.

We were very pleased to welcome you and to know from your positive ratings that you enjoyed your time with us, as the satisfaction of our guests is our top priority.

Your important remarks are gifts to all of us as we continue to strive to deliver genuine hospitality to our valued guests like your good self.

We hope to welcome you back to our resort.

Best regards,
Sami Ounalli
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken