Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk!”
Beoordeling van Ganesh Indian Restaurant

Ganesh Indian Restaurant
Geclassificeerd als nr. 12 van 415 Restaurants in Phan Thiet
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Indiaas
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
8 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij werden naar binnen gelokt door de vriendelijk propper aan de overkant van het restaurant en totaal geen spijt van! We kunnen niets anders zeggen dan dat we onze vingers erbij hadden afgelikt!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank ambertjj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.066)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.066 beoordelingen

7 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Indisch gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Kregen zelfs een doggiebag mee, super attent.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank 833carlad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eenvoudig maar net restaurant waar je boven en beneden kan zitten. Erg veel keuze wat betreft de gerechten. Wij hebben hier 2 avonden achter elkaar gegeten omdat het zo lekker was. Je kan kiezen of je de gerechten mild, medium of spicy wilt. Wij hebben alles mild genomen maar dan is alles nog steeds heel goed gekruid en voor Nederlandse begrippen al tegen het pittige aan (ligt ook een beetje aan het gerecht wat je kiest).

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank 929mariekem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We bestelden eerst mojito en cuba libre, deze waren blijkbaar niet voorzien van rum.... Daarna soep en een seafood talli schotel, voor en hoofdgerecht werden tesamen geserveerd, de soep viel best mee, maar in het hoofdgerecht was het zoeken naar de seafood. We bestelden drie biertjes, deze waren gewoonweg warm....
Voor ons een slechte ervaring en zeker af te raden.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank JVdS-Belgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ganesh is Dalat was ons zo goed bevallen dat we ook naar Ganesh in Mui Ne gingen. Het eten was weer goed! Alleen was de service een stuk minder dan in Dalat. Nog steeds oké, maar als je Ganesh in Dalat gewend bent is dit toch een tegenvaller..

Datum van bezoek: november 2017
Bedank vrijscherp01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ganesh Indian Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Phan Thiet, Provincie Bình Thuận
 

In Ganesh Indian Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding