Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.548)
Beoordelingen filteren
1.549 resultaten
Waardering van reizigers
1.361
160
20
5
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.361
160
20
5
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.549 beoordelingen
Beoordeeld op 11 juli 2017 via mobiele applicatie

Na verkenning van noord Vietnam hier geland om Hoi an te verkennen. Mooie locatie, ruime mooie kamers, lekker eten, cocktails... Dit is bovendien niet duur, bvb 2€ voor een shake, met de glimlach gebracht aan het zwembad!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank hansb504
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juni 2017

Hier kan je gemakkelijk enkele dagen verblijven. Prachtige en zeer ruime kamers met mooie badkamer. Er zijn verschillende restaurants waar wij lekker gegeten hebben. Een prachtig zwembad met ligzetels, gratis shuttle naar het strand en het centrum van de stad en je kan ook gratis fietsen gebruiken.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Nadine V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 april 2017 via mobiele applicatie

Hotel is super de kamers zeer schoon ruim. De faciliteiten zijn super en de bediening vooral trinh le is aardig. Mijn man was ziek en ze regelde een bouillon die hij kon eten in de kamer. Super verblijf

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ilse v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoiAnSilk, Director of Sales & Marketing van Hoi An Silk Village Resort & Spa by Embrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2017
Google-vertaling

Dear Ilse v

What a fabulous review to read and share with our team!

It is pleasure when reading such a great recommendation for our property. Your kind words and superlatives are very well received by all of us here at Hoi An Silk Village Resort & Spa.

We are glad to learn that you have enjoyed your stay with us and we are impatiently waiting for your return.

Best wishes,

Phi Do
Director of Sales & Marketing
dosm@hoiansilkvillage.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2017 via mobiele applicatie

We hadden dit verblijf voor vier nachten gereserveerd, maar door omstandigheden moesten we na twee nachten afscheid nemen van dit schitterend resort. De kamer was super eveneens als de service en de vriendelijkheid van het personeel. Tevens nog even het personeel bedanken voor de geboden hulp.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Paulv290
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoiAnSilk, Director of Sales & Marketing van Hoi An Silk Village Resort & Spa by Embrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2017
Google-vertaling

Dear Paul V

Thank you for taking your time to provide such kind feedback following your recent stay with us. Your kind words have been shared with our team.

We are pleased to hear you had a positive experience with us at Hoi An Silk Village Resort & Spa and we look forward to welcoming you back again soon.

Sincerely,

Phi Do
Director of Sales & Marketing
dosm@hoiansilkvillage.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 oktober 2016 via mobiele applicatie

Na een mooie eerste week in Vietnam was het tijd om even tot rust te komen. Dit kon perfect bij het silk village resort. De ontvangst was hartelijk en de faciliteiten waren perfect. Een geweldig grootte kamer met inloop douche maakte het compleet.

Punten van feedback waren het eten in het restaurant. De gangen kwamen snel achter elkaar. Voor de borden zelfs leeg waren.

De massage is een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank patrickvF2568TJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HoiAnSilk, Director of Sales & Marketing van Hoi An Silk Village Resort & Spa by Embrace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Patrick V
We are humbled by your kind feedback and have shared this with the team who are thrilled to have received such a recognition. We are pleased you had the ‘perfect’ stay and that our legendary hospitality had you feeling loved and warmly welcomed.
We hope we will welcome you again as we wish to offer you the same attention and care at our beautiful tropical oasis.

Sincerely,
Phi Do
Director of Sales & Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken