Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk eten”
Beoordeling van Anh Boa BBQ & Hotpot

Anh Boa BBQ & Hotpot
Geclassificeerd als nr. 115 van 1.258 Restaurants in Hoi An
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 0 US$ - 13 US$
Gegevens restaurant
26 december 2015 beoordeeld

Zijn nu hier 2 x wezen eten. Het vlees is zo mals en kruidig, heerlijk eten, zeker als je iets anders wilt na het flauwe eten van vietnam. Personeel is erg vriendelijk. En de prijzen zijn niet te hoog. Je zit heerlijk buiten , muziek erbij heerlijk eten wat wil je nog meer.

Datum van bezoek: december 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Johnny A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (205)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 205 beoordelingen

10 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een klein eindje lopen (kun je een extra biertje drinken zonder je schuldig te voelen), maar dan krijg je wel erg lekker eten! Ieder gerechtje kost rond de 100K VND, soms iets minder (vlees) soms iets meer (vis). Daarvoor krijg je aardig wat lapjes vlees! Onze favoriet was de Grilled Spicy Beef. Kortom, lekker eten voor een niet bepaald hoge prijs!

Datum van bezoek: december 2015
Bedank mattk288
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2015 beoordeeld

Op basis van tripadvisor hier gaan eten. Let op: als je adres in google maps invoert kom je verkeerd uit. Het is verder uit het centrum.
Het barbecuen aan tafel vonden we heel leuk. Maar in de kip & varken zaten botjes, waardoor het moeilijk eten is zonder mes & vork. Daarnaast sprak het personeel slecht engels waardoor het menu voor ons niet heel duidelijk was.

Datum van bezoek: november 2015
Bedank loesd289
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vlees was van uitstekende kwaliteit. Het barbecuen aan tafel is een keer wat anders dan het gemiddelde eten in Vietnam

Datum van bezoek: november 2015
2  Bedank evrim_akyar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel leuk alleen jammer dat er naast fris enz. Bier te krijgen was. Maar goed het eten en de sfeer maakte dit ruimschoots goed.

Datum van bezoek: november 2015
Bedank Marijke242
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Anh Boa BBQ & Hotpot bekeken, bekeken ook

 

In Anh Boa BBQ & Hotpot geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding