Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (315)
Beoordelingen filteren
315 resultaten
Waardering van reizigers
264
41
9
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
264
41
9
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 315 beoordelingen
Beoordeeld op 21 mei 2018

Klein, gezellig en huiselijk hotel, ongeveer 2 km buiten het centrum. Er zijn gratis fietsen waarmee je snel in de Hoi An kan komen.
De kamers zijn mooi en verzorgd, en die van ons had zelfs nog een buitendouche, en tegenover het zwembad.
Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij en wil je overal mee helpen, het ontbijt was ontzettend lekker. Dit hotel is zeker een aanrader ook om de huiselijke en knusse sfeer.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Hennie R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2016 via mobiele applicatie

In totaal hebben wij vier nachten doorgebracht in Villa orchid garden riverside. Het hotel ligt net iets buiten het centrum. Dit zorgt ervoor dat het net iets rustiger is in de omgeving. Het stadje en omliggende attracties zijn goed bereikbaar met de gratis aangeboden fietsen. Zelf zijn we een avond vanuit de stad terug gelopen. Dit duurde ongeveer 15 minuten. De kamers in het hotel zijn ruim en schoon. De badkamer heeft geen groot raam maar een open gat in de muur waardoor je een soort van buiten staat. Wij zouden het hotel zeker aanraden.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jasper B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
orchidgardenteam, Room Assitance van Villa Orchid Garden Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2016
Google-vertaling

Dear Valued Travelers,

Welcome to rare & intimate hospitality!

Please allow us to write for you in different language

Thank you for choosing Villa Orchid Garden Riverside during your recent visit to Hoi An, and for taking the time to share your valuable review on TripAdvisor.

We are truly honored to learn you had a great time during your stay with us, and our services and facilities met your expectations.

We look forward to the opportunity of welcoming you back to our hotel in Hoi An in very near future.

Yours sincerely,
Orchid Garden Hospitality

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 november 2016 via mobiele applicatie

Klein, gezellig en erg verzorgd hotel aan de rivier op 5 minuutjes fietsen van de ancient Town van Hoi An. Buiten de drukte van het oude centrum maar dicht genoeg om te voet of per fiets te doen!
De kamers zijn mooi en verzorgd, het ontbijt was er heerlijk en overvloedig en de gastvrouw stond steeds voor je klaar om te helpen of dingen voor je te regelen. Ook gratis fietsen ter beschikking om naar het centrum of strand te rijden. We'll be back!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Judith D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
orchidgardenteam, Room assitance van Villa Orchid Garden Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2016
Google-vertaling

Dear Valued Travelers,

Welcome to rare & intimate hospitality!

Please allow us to write for you in different language

Thank you for choosing Villa Orchid Garden Riverside during your recent visit to Hoi An, and for taking the time to share your valuable review on TripAdvisor.

We are delighted to hear that you enjoyed our services and room facilities. It is always a pleasure to receive such warm comments like yours, as it will help motivate the team.

We look forward to the opportunity of welcoming you back to our hotel in Hoi An in very near future.

Yours sincerely,
Orchid Garden Hospitality

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2016 via mobiele applicatie

Wij hebben 4 nachten doorgebracht in Villa Orchid Garden Riverside en dat is zeer goed bevallen. Het resort ligt iets buiten het oude toeristische centrum van Hoi An, daardoor is het er heerlijk rustig. De fietsen staan klaar dus je bent zo in het centrum (10 min) en het strand is op ong 5,5 km ook prima te fietsen. s avonds hebben we ook een paar keer gelopen naar het centrum, wat prima te doen is. We hadden een zeer grote kamer met 2 douches (buiten!) en 2 wc's. Alles was schoon en ziet er zeer netjes uit. Er is een klein zwembad waar je kan afkoelen, maar wij gaven de voorkeur aan het strand. Het personeel is zeer vriendelijk en helpt je graag met al je vragen. Ontbijt was ook goed verzorgd, vraag vooral ook even om de wafels voor bij de koffie. Wil je in een iets rustiger gedeelte van Hoi An zitten om even bij te komen op je reis, dan zou ik zeker hier heen gaan. Mochten we nog een keer in Hoi An komen dan gaan we zeker terug.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jaap85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
orchidgardenteam, Orchid Garden Hospitality van Villa Orchid Garden Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2016
Google-vertaling

Dear Valued Travelers,

Please allow us to write for you in different language

Thank you for choosing Villa Orchid Garden Riverside during your recent visit to Hoi An, and for taking the time to share your valuable review on TripAdvisor.

We are delighted to hear that you enjoyed our services and room facilities. It is always a pleasure to receive such warm comments like yours, as it will help motivate the team.

We look forward to the opportunity of welcoming you back to our “boutique resort” in Hoi An in very near future.

Yours sincerely,
Orchid Garden Hospitality

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2016

Geweldig vriendelijk en gastvrije mensen. Gelegen aan de rivier. Goed restaurant (al is het klein) voor een hele goede prijs. Voor gezinnen prettig dat er kamers zijn met connecting kamers.Zwembad lekker, kamers hebben een keukentje.

Kamertip: Goed eenvoudig restaurant
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank David B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
orchidgardenteam, Room reservation van Villa Orchid Garden Riverside, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Mr.David and your family from netherlands!

Thank you very much for your recent stay with us, and for taking your time to share your experiences at Villa Orchid Garden Riverside.

It is a true pleasure to learn that you have enjoyed the stay with us, and we appreciate your kind comments toward Orchid Garden Hospitality. Your warm comments will be shared within the team, as it will encourage and motivate all of us to strive to maintain and improve the services we offer.

Should you need any assistance for future reservations, please feel free to let us know via email: info@villaorchidgarden.com

We look forward to the opportunity of serving you again in the near future.

Yours sincerely,
Orchid Garden Hospitality

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken