Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.026)
Beoordelingen filteren
1.026 resultaten
Waardering van reizigers
944
71
10
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
944
71
10
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.026 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019 via mobiele applicatie

Dit prachtige Homestay is een familie bedrijf waar service voorop staat en niks is te veel gevraagd, de kamers zijn heel erg schoon en de matrassen zijn perfect voor een goede nachtrust. Ze hebben een heel leuk en knus zwembad waar je lekker kan afkoelen. De binnenplaats is heel gezellig en het geeft echt een huis sfeer gevoel. Het is een 3 sterren homestay maar het is voor mij zeker 5 sterren waard.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Venture48103862410
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PhamGiaHomestay, Owner van Pham Gia Boutique Villa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your recent stay with our family and your positive feedback as well. Hope that we can welcome you and your family back to stay with us again in the future.

It is our honor to serve you!

Best wishes to you!

Thy and Nga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2019

Fijne kamer, fijne mensen, verzorgd ontbijt, leuk zwembadje. De ligging is uitstekend: net buiten de toeristische kermis van het stadscentrum. En in de onmiddellijke buurt vind je wel een restaurant waar je lekker en authentiek eet voor een normaal Vietnamees budget (in tegenstelling tot de restaurants in de binnenstad).

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank GeertVerhulst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PhamGiaHomestay, Owner van Pham Gia Boutique Villa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your recent stay with our family and your positive feedback as well. Hope that we can welcome you and your family back to stay with us again in the future.

It is our honor to serve you!

Best wishes to you!

Thy and Nga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2019

Alles klopt hier, enige minpuntjes die ik kon bedenken is de afstand van het centrum. Om 's avonds uit eten te gaan, is het wel handig om een fiets te hebben, maar dan ben je er in ca 10min. Oh en geen kluisje op de kamer. Beide niet onoverkomelijk dus :-)

Het ontvangst is vriendelijk, en het voelde meteen heel huiseijk: de schoenen gaan uit bij de voordeur en alle gasten doen daar keurig aan mee. Alle schoenen en slippers keurig in een grote kast bij de entree :-)
Onze kamer was heel ruim en super schoon, de bedden sliepen heerlijk, de douche was warm en fijn, prima airco, het ontbijt was heerlijk, het relatief nieuwe zwembadje een verfrissend duik na een dagje fietsen op de gehuurde fietsen in de omgeving.

We hebben hier een paar heerlijke nachten geslapen en voordat we naar de luhcthaven vertrokken voor onze doorreis naar het zuiden, konden we nog gebruik maken van de extra badkamer op de benedenverdieping, Oh en we hebben gebruik gemaakt van de wasservice. Kregen alles kerurig gewassen en opgevouwen weer terug op onze kamers.

Fris gedoucht, een backpack vol schone kleding en de eigenaar had een taxi geregeld om richting het vliegtuig te gaan, helemaal top!

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Sanja2201
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PhamGiaHomestay, Owner van Pham Gia Boutique Villa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your recent stay with our family and your positive feedback as well. Hope that we can welcome you and your family back to stay with us again in the future.

It is our honor to serve you!

Best wishes to you!

Thy and Nga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 februari 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben drie nachten in deze Homestay gelogeerd. Heel vriendelijke eigenaren en medewerkers. Onze kamer was heel groot en heel schoon, net als de doucheruimte. We hadden een smal balkon met aan het uiteinde twee stenen bankjes, heerlijk om even te loungen. Een uitgebreid ontbijt met vers gebakken eieren. Er is een zwembad, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. De Homestay ligt nl 3 km van het strand. Voor heel weinig geld (30.000D) kun je fietsen huren van de Homestay en fiets je zo via een bijna rechte weg naar de zee. Je kunt de fietsen ook gebruiken om naar het oude centrum te fietsen, maar wij deden dat lopend (10min). Heel fijn om na een bezoek aan het drukke centrum weer terug te keren naar de rust van Pham Gia boutique Villa. Dit was een van de beste accomodaties tijdens onze rondreis door Vietnam!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 696inekev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PhamGiaHomestay, Owner van Pham Gia Boutique Villa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your recent stay with our family and your positive feedback as well. Hope that we can welcome you and your family back to stay with us again in the future.

It is our honor to serve you!

Best wishes to you!

Thy and Nga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2019 via mobiele applicatie

Ik reis al enkele maanden door Zuid-Oost Azië heen en heb nog nooit in zo’n lekker bed mogen slapen. M’n vriend heeft 3 weken met mij mee gereisd en we zijn in dit hotel geëindigd. En dat was een goeie keuze! Het ontvangst zeer hartelijk, ontbijt heerlijk, bedden en douche zijn top en dan ook nog een lekker zwembad erbij! Kortom: top afsluiter van onze vakantie!

Locatie ook heerlijk rustgevend, niet in hartje old quarter, maar dat is op loop/fietsafstand. En wij vonden het juist lekker om ons even te kunnen afzonderen van de drukke (maar wel leuke!) straatjes.

Bedankt voor het prettige verblijf!

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 628maritp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PhamGiaHomestay, Owner van Pham Gia Boutique Villa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your recent stay with our family and your positive feedback as well. Hope that we can welcome you and your family back to stay with us again in the future.

It is our honor to serve you!

Best wishes to you!

Thy and Nga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken