Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van Lucky Beach Restaurant

Lucky Beach Restaurant
Geclassificeerd als nr. 133 van 1.254 Restaurants in Hoi An
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 5 US$ - 8 US$
Gegevens restaurant
31 augustus 2018 beoordeeld

Een goed alternatief om even te ontsnappen aan de drukte in het centrum van Hoi An. De service is goed en de scallops zijn hier echt voortreffelijk!

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Brent K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (300)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 300 beoordelingen

9 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zoek gegaan naar Lucky Beach door positieve rating op Tripadvisor (vis & zeevruchten). Net even buiten de drukte van Anbang Beach. Heel simpel restaurantje met doorgang naar een mooi plekje aan het strand. Leuk terrasje met uitzicht op zee. Maar dan het eten... Heerlijk, eerlijk en authentiek. De schaaldieren/visgerechten allemaal top. Krab, oesters, scallops, garnalen allemaal heerlijk vers en met liefde bereid. En voor een bedrag waarvoor je in Nederland nog niet naar de snackbar kunt. Met recht LUCKY Beach

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank gerrith344
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk plekje op een stukje strand waar bijna niemand komt. Het eten is simpel maar wel lekker en de strandstoelen zijn gratis.
Verwacht geen perfecte service, af en toe slapen ze lekker in een hangmat en moet je ze even wakker maken te bestellen maar dat hoort bij t sfeertje denk ik..

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank JelmerBoxma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit stukje strand is heerlijk rustig. Het familierestaurantje ligt aan het strand. Wij aten er verse krab en morning glory. De fried spring Rolls waren heel lekker! We zijn twee keer terug gekomen voor het lekkere eten, het prachtige strand en de vriendelijke mensen. Neem ook een verse kokosnoot!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Caroline R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk tentje met bamboe meubeltjes en uitzicht over strand en zee. Heel lief vrouwtje die er werkt.
We bestelde fresh springrolls (ongeveer €2) en hele lekkere verse sapjes (ongeveer €1,50) en ice coffee (ongeveer €1,50)
Goede aanrader als je wilt lunchten en in de buurt bent. (Niks luxes verwachten)

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Trail612916
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lucky Beach Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Lucky Beach Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding