Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.024)
Beoordelingen filteren
2.024 resultaten
Waardering van reizigers
879
845
210
66
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
879
845
210
66
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.024 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2016 via mobiele applicatie

Goed hotel, goede bedden, goed zwembad, goede ligging en een echt goed ontbijt. Lunchen of avondeten moet je er niet doen want je betaald je helemaal scheel aan een slechte maaltijd.

Echt een aanrader vooral vanwege het grote zwembad en de goede bediening.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Stephan d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2016

Wij verbleven 5 nachten in dit hotel. Ontvangst was prima. De kamer was ruim met een balkon met 1 stoel. De kamer was schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt. De WiFi was niet altijd even snel en mailtjes kon ik niet verzonden krijgen. De matrassen waren prima. De badkamer zag er netjes uit maar het douchegordijn en douche in bad met badmat geeft toch een mindere uitstraling. Het geheel was onhandig gemaakt waardoor na het douchen de hele badkamervloer nat was. Goede airco, ook niet onbelangrijk als het buiten 38 graden is. Het zwembad was door dit warme weer warm en niet helder. Het ontbijt is uitgebreid en lekker. Je kunt buiten in de mooi aangelegde tuin ontbijten en het personeel is zeer vriendelijk. Het hotel is ruim opgezet met veel groen, palmbomen en verschillende eet- en drinkgelegenheden. En je bent binnen een paar minuten Iopen in het oude centrum. Prima locatie dus!

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank pattyb291
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2016 via mobiele applicatie

Prachtig hotel met vriendelijk personeel.
Het hotel ziet er super verzorgd uit en heeft een prachtige uitstraling.
Het zwembad was super en de kamers waren zeer mooi en schoon.
De ligging van het hotel is ook prachtig, je loopt zo de oude stad in dus hoeft niet te reizen door de stad.
Dit hotel is prachtig en zeker de moeite waard!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank remcov147
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2015

Een hotel met een mooi zwembad en een mooie tuin.Uitstekend ontbijt,vriendelijk personeel.Zeer grote kamer met bad en douche.Het hotel is gelegen tenmidden van Hoi an winkeltjes, alles is op wandelafstand. Hoi a is een rustig stadje waar enkel smorgens en savonds tussen bepaalde uren brommers rijden.S'avonds is hoi An heel sfeervol, alle lampionnetjes aan de winkels branden,er is een klein marktje en vooral lekkere restaurantjes.
De kamers van het hotel waren zeer goed onderhouden,verse bloemen op de kamer en al het nodige,de kamers zijn modern maar stijlvol ingericht. Gaan zeker terug.

Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank BORSBEEKREIZEN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 april 2013

Een prima hotel, vriendelijke ontvangst. Schitterende tuin met mooi zwembad. Goede kamer. Uitstekende ontbijtmogelijkheden. Het was heerlijk om in de tuin te eten. Andere maaltijden ook prima. Ligging goed. Helaas maar 2 nachten gebleven, was veel te kort. Hoi An is een heel leuk plaatsje. 'S avonds sfeervol. Overdag fietsen door de reisvelden en omgeving. Top!

Datum van verblijf: maart 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Franciend
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken