Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”

Nhu Bau Resturant (family Kitchen)
Geclassificeerd als nr. 33 van 1.254 Restaurants in Hoi An
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
8 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een leuk familierestaurant! Hebben echt heerlijk gegeten. Na 2 weken Vietnam is dit zeker het lekkerste restaurant. Wij zijn dol op vis, wat hier erg lekker en vers was. De clams, scallops en hotpot kan ik zeker aanraden! Vanavond gaan we er opnieuw naar toe. De familie was zo lief en hartelijk, dat we graag onze laatste avond hier nog een keer gaan eten.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank rwmkusters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (740)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 741 beoordelingen

9 oktober 2016 beoordeeld

Heerlijke vietnamese streetfood! Simpele maar zalige gerechten, met liefde bereid door de hele familie.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Michelle E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Aanrader voor visgerechten, hadden de gegrilde garnalen genomen en gegrilde Coquilles (zo ontzettend lekker) en als hoofdgerecht deelden we met twee een seafood HotPot waarbij je zelf de vis en zeevruchten en groenten moest koken in de HotPot met heerlijke kruiden. Personeel wilde graag helpen waar nodig bij de bereiding. Restaurant is van een lieve familie en staan meteen voor je klaar. Aanrader!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank pasqualea822
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

In de avond hier gegeten. Het was erg lekker. We hadden de grilled scallops, shrimp with chili and salt en de mixed seafood hotpot. Allemaal geweldige smaken. Als je van vis houdt is dit zeker een aanrader maar de andere gerechten zijn vast ook geweldig. De mango yoghurt shake is ook erg lekker!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank Iris R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij dit leuke restaurantje. Erg vriendelijke eigenaar die er alles aan doet om het zijn gasten naar de zin te maken. Prima kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Top!!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank HansGevers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Nhu Bau Resturant (family Kitchen) bekeken, bekeken ook

 

In Nhu Bau Resturant (family Kitchen) geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding