Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van Baby Mustard Restaurant

Baby Mustard Restaurant
Geclassificeerd als nr. 78 van 1.257 Restaurants in Hoi An
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 1 US$ - 7 US$
Keukens: Vietnamees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
13 september 2018 beoordeeld

Twee keer hier geweest en beide keren heerlijk gegeten. Het is even zoeken naar het restaurant, maar je zit er heerlijk rustig. Erg aardige eigenaar en goede kok. Alles is supervers en erg lekker, wij hebben genoten!

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank SuusjeK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.114)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.114 beoordelingen

28 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Opzich een leuke locatie aan de velden waar de eigen kruiden en groentes verbouwd worden, alleen naar onze mening niet echt uitnodigend ontvangen. De sfeer in het restaurant is er niet en de stoelen zijn niet comfortabel. Prijs van het eten is hoger dan gemiddeld en hadden er meer van verwacht na veel goede recensies. Niet voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: maart 2018
1  Bedank in2-R08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cao V, Chủ sở hữu van Baby Mustard Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2018
Google-vertaling

Life of my restaurant is not long enough to care all people who do not have nice thinking about us.The best way, we only think about the people who love us. If you do not like my place, you will never understand our foods.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Halen de kruiden en groente zo voor je ogen vers uit de tuin.
Word snel en vriendelijk geholpen.
Eten staat ook snel op tafel en is erg lekker.

Datum van bezoek: januari 2018
1  Bedank 100jelenam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het baby mustard restaurant ligt een stuk buiten het centrum van Hoi An, aan een zijstraat van een drukke weg. Het is even zoeken maar op een gegeven moment duikt er een mooie tuin op met daarin een overkapping met tafels. Het baby mustard restaurant.
Midden tussen de gewassen die verbouwd worden krijg je een goede maaltijd voorgeschoteld. Wat extra sambal vragen is geen enkel probleem. Je kunt hier lekker eten in een rustige omgeving en voor een goede prijs.
Aanrader: sla bij het verlaten van het restaurant rechtsaf en je komt aan deze rustige weg op een gegeven moment een prachtige ontoeristische tempel tegen aan je linker hand!

Datum van bezoek: juli 2016
2  Bedank 992daand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het was een aangename middag met zeer lekker eten. We hadden een mooi uitzicht op de moestuin, waaruit ze hun verse kruiden halen. De gerechten zijn goed afgekruid. Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2016
Bedank AstridDegraeve
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Baby Mustard Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Baby Mustard Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding