Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.205)
Beoordelingen filteren
3.207 resultaten
Waardering van reizigers
2.707
416
61
10
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.707
416
61
10
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.207 beoordelingen
Beoordeeld op 21 november 2017

Dit hotel is super en heeft een goeie ligging te opzichte van het oude centrum van Hoi An. Service was erg goed. Kamers waren mooi, maar ga vooral bij het boeken voor een rivierzicht kamer, deze liggen aan de voorzijde van het hotel en geven een mooi uitzicht. faciliteiten zijn goed (zwembad is niet erg groot). Gratis vervoer naar het prive strand waar je heerlijk kan lunchen en relaxen. Ontbijt is zeer uitgebreid en goed.

Kamertip: De kamer met rivierzicht
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kevin K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Phuhao, CEO van Little Hoi An . A Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2017

Beste Kevin,

We zijn erg blij om te weten dat u vertrokken bent met zo'n gedenkwaardige en geweldige indruk met betrekking tot de centrale locatie van ons hotel, de aandacht van onze stafleden, vooral de spaservices die u bij ons hebt ervaren.

Uw vriendelijke woorden zullen worden doorgegeven aan het hele team om hen aan te moedigen en te houden voor hun goede werk.

Nogmaals, we waardeerden uw commentaar en 5 sterren op TripAdvisor. We kijken uit naar uw volgende verblijf in de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

John La - CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2016

We hebben in dit hotel 4 nachten overnacht. Hoi An is een klein plaatsje waar alles op loopafstand te doen is. Het hotel is erg verzorgd en is niet te missen: aan de buitenkant hangen tientallen lampionnen. De kamers zijn ruim en luxe, het ontbijt is ook zeer goed en uitgebreid en het hotel biedt ook diverse service-opties. Transfer naar het hotel (DaNang Airport) is ook vooraf te regelen, erg aan te raden. De minibar is beperkt maar zeer goed geprijsd!

De kamers zijn goed geïsoleerd en het personeel is erg vriendelijk. Een klein nadeel is dat het personeel bij het ontbijt te lang blijft praten bij je aan de tafel. Hierdoor voelt het een beetje ongemakkelijk aan om je ontbijt op te eten.

Het hotel heeft ook een privé strand op zo'n 15 min fietsen vanaf het hotel. Fietsen zijn te huur voor EUR3 per dag. Aangekomen op het strand moet je even zeggen dat je in Little Hoi An verblijft zodat je naar het juiste strand wordt geleid. Hier kun je de hele dag gebruik maken van de parasol en stoeltjes. Het restaurant wat erbij hoort serveert lekkere pizza's!

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank NielsH164
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Phuhao, CEO van Little Hoi An . A Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Writer,

Warmest Greetings from Little Hoian Boutique Hotel & Spa !!!

Thank you for taking the time to share such a great comment on TripAdvisor about your recent stay with us. It is a very heartwarming for us to know that you felt not only extremely comfortable with our bed but also the view from the room, and moreover, you felt absolutely satisfied with our services about the extensive breakfast and our attentive & efficient staff.

We are extremely delightful that the guests can recognize our efforts and give us such encouragement like yours. These compliments will be passed to our entire TEAM to keep up their good work.

We look forward to welcoming you back to the hotel in near future.

Yours very truly,

John La - CEO

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2015

Ik heb een prachtig verblijf gehad bij dit hotel. Lisa, Rebecca en de rest van het team zorgen ervoor dat elke klant het hotel met een smile verlaat. Bij aankomst word je verwelkomt door Lisa of iemand van haar team en krijg je onmiddellijk de nodige uitleg gepaard met aan welkomstdrankje. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Elke vraag of 'probleem' die we hadden werd beantwoord door het team. Ook hebben we gebruik gemaakt van de Spa, waar we erg van genoten hebben. De locatie van dit hotel kan niet beter!

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sofievromant21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Phuhao, General Manager van Little Hoi An . A Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2015
Google-vertaling

Dear Writer,

We are delighted that you have had such a wonderful time in this unique destination and we sincerely appreciate your kind acknowledgement of the team and the services that they have provided to you and we can't be complacent, but still have a long way to go and our aim is to make any single guests who select our Little Hotel Chain as home away from home.

We trust that other travelers will find your comments as a good & helpful advises when looking for an appropriate accommodation in the heart of Ancient Town with personalized services in boutique style hotel.

We look forward with pleasure to welcoming you & your friends back with us in the coming time.

Yours very truly,

John La
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2014

Dan denk dat na paradiseboutique Hanoi het niet beter kan maar dit hotel evenaart het of zelfs iets beter,Prachtig gelegen aan de rivier op zo een 200 meter van de oude stad is dit een prima uitvalbasis voor Hoi An, mooie ruime kamers van alle gemakken voorzien schoon erg goed het ontbijt is geweldig goed ,men maakt zelfs speciale vietnamese gerechten voor je alleen maar om te proeven.Dan het personeel zo erg met je betrokken vol met tips om wat te doen zonder opdringerig te doen.Rebecca en Julia van de receptie bedankt voor jullie behulpzaamheid en speciaal Susan die ons zo geweldig heeft geholpen ,Mijn vrouw haar bovengebit scheurde tijdens het eten,Susan heeft het vuur uit de sloffen gelopen om te helpen ,want met nog meer dan een week te gaan in Vietnam is een goed gebit wel gemakkelijk om wat te eten.Susan heeft ons de tandarts gewezen is zelfs 3x maal mee geweest om zeker te zijn dat we goed werden geholpen onze complimenten hiervoor.ben het met Michel V eens het personeel verdient een dikke 10 Dan nog Robert de chauffeur die ons naar de tandarts reed en ook naar het vliegveld verdient een compliment stopte op weg naar het vliegveld om ons foto"s te laten maken en gaf uitleg.Dus voor iedereen die naar Hoi An gaat probeer in dit hotel te verblijven U zal niet teleurgesteld worden.Wij gaan zeker terug

Kamertip: geen tips alle kamers zijn goed en de ligging is uitstekend
Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank keesL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Phuhao, General Manager van Little Hoi An . A Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2014
Google-vertaling

Dear Writer,

Many thanks for being a member of our Little Family recently. The management and our "little" TEAM feel very encouraged & motivated with your GREAT comments on everything during your recent stay with us and we can't be complacent, but still have a long way to go and our aim is to make any single guests who select our Little Hotel Chain as home away from home.

We look forward with pleasure to welcoming you & your friends back with us in the coming time.

Yours very truly,

John La
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2014

3 Nachten hebben in het hotel geslapen; mooie kamer, prima bedden en een uitgebreid ontbijt. Op loopafstand van het gezellige centrum. Kortom een echte aanrader! Tip om lekker te eten: bupcafe 96. Adres: 96 Bach Dang St.

Datum van verblijf: oktober 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
5  Bedank Edwin W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Phuhao, General Manager van Little Hoi An . A Boutique Hotel & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2014
Google-vertaling

Dear Writer,

Many thanks for being a member of our Little Family recently. The management and our "little" TEAM feel very encouraged & motivated with your GREAT comments on everything during your recent stay with us and we can't be complacent, but still have a long way to go and our aim is to make any single guests who select our Little Hotel Chain as home away from home.

We look forward with pleasure to welcoming you & your friends back with us in the coming time.

Yours very truly,

John La
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken