Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (541)
Beoordelingen filteren
541 resultaten
Waardering van reizigers
451
79
7
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
451
79
7
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 541 beoordelingen
Beoordeeld op 29 januari 2018

We werden hartelijk verwelkomd,personeel zeer hartelijk, we werden direkt uitgenodigd voor de lunch, het was een memory day van de Oma.
We kregen uitleg over aleerlei dingen in de stad.
Fietsen zijn gratis beschikbaar! Waar we veel gebruik van hebben gemaakt.
Gemoedelijke sfeer. Zwembad heerlijk.

Kamertip: Kamers hebben allemaal uitzicht op het zwembad.
Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 694jannyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HAGDVL, Người quản lý van Hoi An Garden Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2018
Google-vertaling

Dear guest!

Thank you so much for your staying with us and giving us highly appreciation.

We feel very happy with your pleasure

We are looking forward to welcome you back to our Villas.

All the best from Our team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2016 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel, faciliteiten incl. zwembad zijn goed. Omdat we erg vroeg in de ochtend de transport naar het vliegveld hadden, nog voor de reguliere ontbijttijd, werd een speciaal en erg lekker ontbijt klaargezet. Dank hiervoor!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tobias J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HAGDVL, Front Office Manager van Hoi An Garden Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2016
Google-vertaling

Dear Guest !

Thank you for having chosen us to stay in Hoi An and for taking the time to write this lovely review.

We also had a good time with you. We will not stop trying to improve our service and quality to serve our loved guests. We wish you will get more success and happiness in your life.

With warm wishes to you.
All the best from Our team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2016 via mobiele applicatie

We werden toen we uit de taxi stapte gelijk verwelkomt door de enthousiaste en gastvrije tram, medewerkster. We kregen een drankje en werden voorzien van allerlei tips en informatie van hoi an. De kamer was prima, de douche was lekker groot en met fijne douchekop, zwembad was schoon en best groot en zelfs nadat we uitgecheckt hadden mochten we gebruik maken van alle facaliteiten van het hotel. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2016

We zijn hier een week gebleven en hebben genoten van de mooie villa aan het frisse schone zwembad. Het personeel is zeer attent en behulpzaam, ze geven goede adviezen voor trips en regelen alles met een enkel telefoontje.

Kamertip: De kamers zijn ruim en wil je een extra ruime kamer aan het zwembad, kies dan voor een villa
Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank ysanders4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wij hebben genoten in Hoi An Garden Villas. Schone, ruime kamers met mooi schoon zwembad! Het personeel is erg behulpzaam. Het is ook fijn dat je gratis fietsen kunt lenen om naar het centrum te fietsen. Hoi An is ook erg gezellig om te bezoeken.

Datum van verblijf: augustus 2016
1  Bedank S5769QIlindav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HAGDVL, Front Office Manager van Hoi An Garden Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest!

Thank you so much for your staying with us and giving us highly appreciation.

We feel very happy with your pleasure

( We were very encouraged to keep our best to serve by heart.)

We are looking forward to welcome you back to our Villas.

All the best from Our team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken