Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hoi An
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.993)
Beoordelingen filteren
3.993 resultaten
Waardering van reizigers
2.531
1.033
289
86
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.531
1.033
289
86
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.993 beoordelingen
Beoordeeld op 19 juli 2017 via mobiele applicatie

We verbleven vijf nachten in dit hotel. Ik kan eigenlijk weinig negatiefs schrijven. We aten er twee maal (tegen onze gewoonte in om te eten in ons hotel) en dat beviel ons twee keer. Eenmaal was het buffet, de tweede keer was het à la carte en kozen we een hotpot van vis: lekker. Er zijn twee zwembaden aanwezig. De en eis enkel voor volwassenen en is dertig meter lang wat goed is voor een zwemmer zoals ik. Je hebt er een mooi strand en een mooi uitzicht. De kamer is eveneens in orde. Het bed werd soms twee keer opgemaakt. Alles samen dus een vijf waard!

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 935pascalc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunriseHoiAn, General Manager van Sunrise Premium Resort Hoi An, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2017
Google-vertaling

Dear Pascal C,
Thank you for reviewing us perfectly. We appreciate your praises and would love to welcome you back in the near future.

Regards,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2017

We verbleven hier 2 nachten tijdens onze rondreis door Vietnam. Dit is een
prachtig strandhotel, direct aan zee, mooie rustige kamers, zeer goed ontbijt en ook het eten in de restaurants is zeer lekker.

Kamertip: Wij hadden een kamer op het gelijkvloers met zicht op de tuin, formidabel goed
Datum van verblijf: februari 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Eddy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunriseHoiAn, General Manager van Sunrise Premium Resort Hoi An, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2017
Google-vertaling

Dear Eddy V,
Thank you for your five star review. We appreciate your positive feedback about Sunrise Premium Resort Hoi An.
We hope to welcome you back for another holiday with us.
Regards,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2016 via mobiele applicatie

Met onze familie hebben we een heerlijke week gehad in dit Resort. Bij aankomst boden ze ons een upgrade aan, de villa met eigen zwembadje, en die is uitstekend bevallen!
Alleen is het bier vaak niet koud genoeg (net als heel Hoi An), bestel met eenijsemmer!

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Guido G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SunriseHoiAn, General Manager van Sunrise Premium Resort Hoi An, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guido G,

Thank you for your five star review! We hope to welcome you back to Sunrise Premium Resort Hoi An again soon!

Regards,
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2015

Zeer knap hotel. Mooie ruime kamer met terras. Badkamer met apart toilet.
Vers fruit op de kamer.
Zeer mooi ontbijtbuffet, met veel keuze.
Zeer vriendelijk personeel, doch talenkennis zou beter mogen.

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Erica D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 21 september 2015 via mobiele applicatie

Ik verbleef al in veel resorts maar Sunrise overtreft ze allemaal. Drie restaurants, twee zwembaden plus een prachtig strand. De medewerkers zijn fantastisch, ze doen alles voor je, zelfs je iedere dag een nieuw woord in het Vietnamees leren, dankzij Tian. Het eten was geweldig, niet één slechte maaltijd, alles was heerlijk. De kamers zijn ruim en volledig uitgerust. Zie jullie allemaal volgend jaar terug.

Bedank DianeandAdrian
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com.au. De oorspronkelijke versie bekijken
SunriseHoiAn, General Manager van Sunrise Premium Resort Hoi An, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2015
Google-vertaling

Dear DianeandADrian!


It is wonderful to hear that you enjoyed our top-notch services and your daily interaction with our staff. It is very true that our staff are willing to go the extra mile to ensure each guest has a 5 star experience. I hope you are able to remember your new vocabulary of the Vietnamese language, so when you come and stay with us again you can impress our staff. We also know the longer you stay, the more you will fall in love with this country and its amazing culture.

Yours sincerely,
Sven A. Saebel
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken