Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (662)
Beoordelingen filteren
664 resultaten
Waardering van reizigers
639
22
2
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
639
22
2
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 664 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2019 via mobiele applicatie

Een super mooi en schoon hotel! Echt een aanrader. Super goed geholpen door de receptie als er problemen waren, vooral door Citrine en Jade ! De kamer is netjes en erg groot. Het is een prima afstand naar de old town en je kan gratis fietsen huren om naar het stand te gaan!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sharon L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelG128, Người quản lý van Golden Pearl Hoi An Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Sharon,
Thank you for taking the time to sharing your positive experience at Golden Pearl Hoi An Hotel with the TripAdvisor community and giving 5 star review to our hotel.
It’s a true pleasure to read a kindly review from a happy guest. We are proud of our team continue to exceed our guests’ expectations.
Our team sincerely thank you for always recommending Golden Pearl Hoi An Hotel to stay. We do hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future.
Best regard!
Golden Pearl Hoi An Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2019 via mobiele applicatie

Nette, grote en hygiënische kamers.
Vriendelijk en ontzettend behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijt.
15-20 minuten lopen naar het centrum.
Wasservice perfect! Was is netjes opgevouwen en ruikt heerlijk.
Kortom: aanrader.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Petrabuikje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelG128, Người quản lý van Golden Pearl Hoi An Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 maart 2019
Google-vertaling

Dear Petra Petra,
It is our greatest pleasure to have you here with us at Golden Pearl Hoi An Hotel. Thank you for choosing and recommending our hotel. We are sure that my team would be very glad to receive your perfect review. That will be our biggest encouragement to continue the great work. The whole team will maintain our high quality personalized service to welcome you back here one day very soon.
Best Regards,
Golden Pearl Hoi An Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2019 via mobiele applicatie

Prachtig hotel met mooie, ruime kamers. Airconditioning alom in het hotel. Klein zwembad met een aantal rustbedden, Handdoekenservice en vrij rustig deze maand. Vriendelijke en vlotte bediening, kamers mooi gekuist, receptiepersoneel uitstekend. Speciale vermelding voor Jade and Crystal

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Ferdi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelG128, Người quản lý van Golden Pearl Hoi An Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 maart 2019
Google-vertaling

Dear Ferdi,
Thank you very much for choosing and trusting Golden Pearl Hoi An Hotel. It is our big honor to welcome you and receive your kind review with high rating.
We are delighted to read your feedback and to know that you had a great and relaxing holiday with us. All of us at Golden Pearl Hoi An appreciate your compliment and will do our best to keep up our service, looking forward to welcoming you back soon.
Wish you all the best!
Yours sincerely,
Golden Pearl Hoi An Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2019 via mobiele applicatie

Excellent hotel. Mooie, ruime kamer met goede service. De staff was zeer vriendelijk en behulpzaam, met speciale vermelding voor Jade en Crystal. Zeer goede ligging met shuttle service naar de oude stad.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank denisev1856
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelG128, Tổng giám đốc van Golden Pearl Hoi An Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 maart 2019
Google-vertaling

Dear Denise v,
Thanks for sharing your experience at Golden Pearl Hoi An Hotel on Tripadvisor,
We are glad that you enjoyed your stay with us and felt great with our staff's performance - Ms. Jade and Crystal., Female receptionists. Your lovely compliements are motivations for us to keep enhancing the services.
It was definitely a pleasure having you here, and it will be amazing if our hotel could welcome you back in the nearest future.
Best regards,
Huynh Thi Minh (Ms.)
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2018 via mobiele applicatie

geweldig hotel, zeer goed personeel Ook de kamers en het ontbijt zijn uitstekend verzorgt De kamers zijn. erg schoon en zien er goed uit Het hotel was boor ons zeker 5 sterren waard door de aanwezigheid van het geweldige personeel Booral Jade en Sapphire en Crystal, Amber, Beryl en Ruby de dames van de receptie.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Global43175278359
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelG128, Người quản lý van Golden Pearl Hoi An Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2018
Google-vertaling

Dear Global43175278359,
We sincerely thank you for your stay with us and this great review. Your words touched all our hearts. We are really hope that all other our valued guests will find your review inspiring and they will also recognize all our efforts and have the same feeling like you.
Kindly contact us where we will welcome you back ensuring your visit surprises your expectations for which are our intention with every guest.
Best regards,
Golden Pearl Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken