Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:00 - 21:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Jumpsuit laten maken

Hier een jumpsuit op maat laten maken . Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en denken mee ... meer lezen

Beoordeeld op 20 februari 2020
299lesleyh
Voor een mooi kostuum jurk jas moet je hier zijn

Hele goede klerenmaakster . Super blij mee en binnen dag klaar. Als je dan nog wat wil laten ... meer lezen

Beoordeeld op 12 februari 2020
hinderlijk
via mobiele applicatie
Lees alle 2.510 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Hoi An
vanaf 8,00 US$
Meer info
vanaf 40,50 US$
Meer info
Les lantaarns maken
701 beoordelingen
vanaf 16,42 US$
Meer info
vanaf 72,70 US$
Meer info
Beoordelingen (2.510)
Beoordelingen filteren
2.510 resultaten
Waardering van reizigers
2.462
39
3
4
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.462
39
3
4
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.510 beoordelingen
Beoordeeld op 22 februari 2020 via mobiele applicatie

De tailory is een fijne shop. Betrouwbaar en goed te betalen. Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt; ik ben drie keer komen passen waarvan 1 keer niet nodig.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank nienkevanlangeveld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2020

Hier een jumpsuit op maat laten maken . Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en denken mee .Zij hebben de jumpsuit mooi op maat gemaakt en de kwaliteit is zeer goed.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank 299lesleyh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2020

Mijn vriend en ik hebben elk iets op maat laten maken (hij een kostuum, ik een jumpsuit). In 24u was alles gefikst, en tussendoor was er 1x een fitting. De verkopers zijn vriendelijk en staan je bij met advies. Voor het kostuum betaalden we 160 euro en voor de jumpsuit 65. Dit hangt af vd stof en grootte.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank johanneshL5330OO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 februari 2020 via mobiele applicatie

Hele goede klerenmaakster . Super blij mee en binnen dag klaar. Als je dan nog wat wil laten aanpassen is dat ook mogelijk al met al een aanrader !!!!!

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank hinderlijk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 februari 2020 via mobiele applicatie

Jurk op maat laten maken. Erg vriendelijke service. Ze hebben veel geduld en willen echt dat je blij bent met het resultaat!

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank linned2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken