Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 417
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 447
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 339
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 417
TravelocityUS$ 417
PricelineUS$ 607
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.315)
Beoordelingen filteren
1.315 resultaten
Waardering van reizigers
1.086
182
34
5
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.086
182
34
5
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.315 beoordelingen
Beoordeeld op 27 november 2016

We hebben bij sultan cave, een suite geboekt en we kregen toevallig een suite met een eigen terras! Dit was ideaal met een baby van 10 maanden. Bij sultan bestaat de mogelijkheid om foto's te maken op het dak bij zonsopgang wanneer de luchtballonnen stijgen. We baalden dat we dit niet konden meemaken omdat dit natuurlijk niet te doen is wanneer je kind nog ligt te slapen. Maar vanwege onze prive dakterras was dit mogelijk! Wat hebben we genoten, en prachtige foto's gemaakt!!! Personeel was ontzettend vriendelijk. Ik vroeg om een tapijt waar we op konden zitten wanneer we zouden fotograferen, en ze hadden het in no time geregeld! We kregen van de personeel ook tips wat te bezoeken was in de buurt met een kind en een handige plattegrond mee. Ontbijt was ook erg lekker! Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Nazzz_H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2014

Wat een mooie plek om te verblijven in het gezellige plaatsje Göreme. De diverse balkons geven zicht op de prachtige omgeving en het dorp, maar ook op de overvliegende luchtballonnen vroeg in de ochtend. Het restaurant biedt turkse specialiteiten van uitstekende kwaliteit en smaak, met de houtgestookte buitenoven voor het gegrillde vlees met aubergine.
Het personeel is zeer servicegericht en vriendelijk, alles kan geregeld worden.
De kamers zijn comfortabel en schoon en de cave-rooms voelen heel apart en geborgen.
Het hotel en de kamers zijn smaakvol gedecoreerd met turkse kunst en handvaardigheden uit locale ateliers.
(Er kan gebruik worden gemaakt van het zwembad van het naastgelegen Kelebek Hotel.)

Datum van verblijf: juli 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Gon V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2014

Een fantastisch hotel van waaruit je alle kanten op kan om de bezienswaardigheden te bereiken.
De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, chapeau hiervoor.Zeer mooie caverooms met mooie en verzorgde badkamer en zitgedeelte.
Een echte aanrader

Kamertip: waren met 5 personen en hadden 1 suitekamer en 3 gewone kamers welke allemaal even verzorgd waren
Datum van verblijf: mei 2014
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Lea V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2013

We hebben tijdens onze rondreis door Turkije 4 dagen in Göreme gelogeerd.
Het hotel was wel moelijk te vinden, maar toen we er eenmaal waren hebben we alleen maar goede ervaringen opgedaan.Omdat we aan de achterkant van het hotel stonden werd de auto direct omgereden en voor de deur van ons tijdelijk onderkomen neergezet.
Toen we naar de mogelijkheid van excursies in de buurt informeerden werd er niet geprobeerd om excursies te verkopen, maar werden de te rijden routes uitgestippeld zodat we deze zelf konden rijden.
De kamer was geweldig, uitgehouwen in een grot, zoals alle kamers.
Er was geen AC in de kamer, maar dat was ook niet nodig, Ondanks de nog hoge temperatuur in de streek was het in de kamer koel.
Het ontbijt was het beste wat we tijdens onze reis genoten hebben, een groot aanbod van noten,fruit,brood en yoghurt en alles wat je je verder zou kunnen wensen.

Kamertip: Het is mogelijk om de kamers te bekijken op de website en zo je voorkeur ui te spreken.
Datum van verblijf: september 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank robertwim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2013

Sultan cave suites is een prima hotel. Mooie kamers deel gebouwd in de grotten waar Cappadocie bekend om staat. Vriendelijke en erg behulpzame medewerkers en een zeer goed restaurant qua ontbijt en diner. Een aanrader!

Datum van verblijf: september 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bart v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken