Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kathu
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Top top top”

Thong Dee - The Kathu Brasserie
Een tafel reserveren
2
za 14/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 2 van 1.162 Restaurants in Kathu
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 6 US$ - 30 US$
Keukens: Thais, Internationaal
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
28 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is het beste restaurant waar wij tot nu toe in Thailand hebben gegeten.
Hebben ons laten adviseren door de super vriendelijke en grappige ober Woody, alles wat wij hebben besteld was ongelooflijk lekker.
Ze combineren hier smaken van meerdere wereld gerechten door elkaar je weet echt niet wat je proeft.
Hebben hier tevens het laatste tafeltje voor oudejaarsavond weten te veroveren we kijken hier nu al naar uit.
Het is een mooi, schoon en goed geprijsd restaurant.
De eigenaar Patrick zijn vrouw en de ober Woody zijn erg vriendelijke en lieve mensen.
Ga zo door!!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank pielemoos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrik T, Owner van Thong Dee - The Kathu Brasserie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2017
Google-vertaling

Dear Pielemoos,
Thank you very much for your visit and for taking the time to write this excellent and very encouraging review. We are more than humbled by your kind words. It was a great pleasure meeting you both and we are looking forward to seeing you again on New Years Eve. Huge thanks again!
Best regards Patrik, Phonchan, Woody and The Thong Dee Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (708)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 708 beoordelingen

24 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch! In tijden niet zo lekker gegeten. Perfecte combinaties qua smaken. Vriendelijk personeel en mooi en netjes uitziend restaurant. Prijsverhouding was goed! Aanrader!!

Datum van bezoek: november 2017
1  Bedank shannon L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrik_L999, Ägare van Thong Dee - The Kathu Brasserie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2017
Google-vertaling

Dear Shannon, thank you so much for your visit and for taking the time to write this prompt and very kind review. We are very happy to hear that you had a good time at Thong Dee. It is a huge motivation for me and my staff to get feedback like yours. It was a true pleasure meeting you. We are looking forward to your next visit and then we will have new culinary creations for you to try. Big tnx again!!.
Best regards
Patrik, Woody & The Thong Dee Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2017 beoordeeld

Kwalitatief een hoogstaand restaurant . Alles wordt met de meeste zorg bereid en geserveerd . Een professionele keuken met heel bekwame Koks , kortom een aanrader om daar te eten.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank daniel m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrik_L999, Ägare van Thong Dee - The Kathu Brasserie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2017
Google-vertaling

Dear Daniel, thank you so much for your visit and for taking the time to write this great and promt review. Sorry for this late reply. We are very happy to hear that you had a good time at Thong Dee. It is a huge motivation for me and my staff to get feedback like yours. It was a true pleasure meeting you. We hope you had a great holiday in Phuket. We are looking forward to your next visit and then we will have new culinary kreations for you to try. Big tnx again!!.
Best regards
Patrik & The Thong Dee Crew

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 februari 2016 beoordeeld

Dit restaurant is zeer de moeite waard om te bezoeken. Heerlijk eten voor niet al te duur gezien de uitstekende kwaliteit van het voedsel. Een zeer vriendelijke bediening, een gezellige en zeer schone omgeving. Kortom een aanrader!!

Datum van bezoek: februari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Herman V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrik_L999, Manager van Thong Dee - The Kathu Brasserie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2016
Google-vertaling

Dear Herman, thank you for your visit and for taking time to give us your feedback. Me and my staff are humbled by your kind words and very happy to hear that you had good times here. We are looking forward to your next visit and then we will have new culinary creations for you to enjoy. Big tnx again.
Best regards
Patrik Lundgren

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2015 beoordeeld

Beste restaurant van de streek ,zeer goede bediening ,lekker eten TOP
Zeker een aanrader de baas en bazin zijn heel lieve mensen , de bazin super kok

Datum van bezoek: januari 2015
3  Bedank HamontRina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrik_L999, Manager van Thong Dee - The Kathu Brasserie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2015
Google-vertaling

Dear HammontRina, thank you for your visit and for taking time to review us. Me and my staff are very happy for your kind feedback. We always try to make every customers visit a delight and its a true plreasure to hear that we sucseeded once again. Thank you very much again and we are all here at `Thong Dee looking forward to your next visit.
Best regards
Patrik Lundgren

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Thong Dee - The Kathu Brasserie bekeken, bekeken ook

 

In Thong Dee - The Kathu Brasserie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding