Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Patong
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Best ribs absolutely true!”
Beoordeling van Naughty Nuri's

Naughty Nuri's
Een tafel reserveren
2
zo 8/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 4 van 834 Restaurants in Patong
Prijsklasse: 15 US$ - 50 US$
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag hier gegeten. Vooraf de saté en de nachos, heel erg lekker, maar het hoofdgerecht overtrof het met 100 punten! We hadden uiteraard de beroemde spareribs en de moo moo met daarbij de nasi goreng. Alles was echt zo ontzettend lekker!! Super leuke en attente bediening, en heb je een wens en zie je niemand dan hoef je maar met de vlag te zwaaien en dan wordt je geholpen. Echte aanrader als je van no nonsens eet houdt, maar gewoon van goei eten zoals ze dat thuis zeggen ;)

Datum van bezoek: november 2019
Bedank 334angeliquev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.565)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 3.565 beoordelingen

22 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, leuke entertainment en aardig bediening. Erg origineel. Er was ook live muziek aanwezig wat de sfeer erg leuk maakt.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank femkesmile
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager van Naughty Nuri's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Femkesmile,

Thank you very much for giving us such a nice review. We are glad to hear that you enjoyed dining with us. Please feel free to like and follow us on Facebook page for the latest updates and promotions.

We look forward to welcoming you to our restaurant again soon.

Oink! Oink!
Best regards,
Mina – Assistant Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige service. Hier eten is een ervaring: goede live muziek en kleine showtjes van het personeel. Iedereen die hier werkt doet het met een lach op het gezicht. Daarnaast is het eten goedkoop en tevens van goede kwaliteit. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Dokter M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager van Naughty Nuri's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2019
Google-vertaling

Dear Dokter M,

Thank you very much for taking time to review us at the highest ranking. We are glad to know you had a nice dining with us and our food and service met your expectation. Please feel free to like and follow us on our Facebook page for the latest updates and promotions.

Look forward to welcoming you again in the near future.

Oink! Oink!
Best regards,
Mina – Assistant Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We bestelde 2 kinder menu. Frietjes en kipnuggets en schijfje watermeloen.
2 fleshes water.
Verder namen we het dagmenu welke bestond uit nasi, froetjes, salade en gebakken banaan. Daarbij hoorde softdrankje en jus.

Dit alles was overheerlijk maar koste bij elkaar toch omgerekend bijna EUR 50,00 wat erg duur is voor Thailand. Dergelijk eten Kan Ik in Nederland ook voor deze prijs krijgen. Ook rekende ze 10% servicekosten.

Het personeel deed wel ontzettend zijn best in het je naar de zin te maken. Dus tip zeker verdiend.

Ik vond het eten uitstekend, top zelf! Kwa prijs zou ik hem Anders indelen. Niet onder goedkoop want dat is niet zo!

Daarom geef ik we 4 ipv 5

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank ivoh749
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager van Naughty Nuri's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2019
Google-vertaling

Dear Ivoh749,

Thank you for your honest review. We're so happy to hear that you loved our food! We are known for serving generous portions of food and beverages which are meant for sharing, at very affordable prices. Feel free to follow our Facebook page for more exciting updates and promotions.

Hope to see you again soon!

Oink! Oink!
Best regards,
Mina – Assistant Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze laatste avond in Phuket kwamen we terecht in dit restaurant via Tripadvisor. Afgelopen jaren zijn we naar Bali geweest en we miste de lekkere nasi en sateetjes dus dat was de reden om hier heen te gaan.
Van buiten vraag je je af waar je terecht bent gekomen, maar eenmaal binnen waan je jezelf heerlijk in een lekker, gezellig en tropisch Bali!! Met een leuke buitenplaats en live muziek op de achtergrond voelde we ons meteen op ons gemak!
We bestelde heerlijke nasi en saté aan de vriendelijke Jane! Ze kon ontzetten goed Engels (wat best zeldzaam is in Thailand) en gaf meteen aan dat ze ons hun spareribs wilde laten proeven voor onze mening (hun specialiteit)!
Al gauw werd ons eten geserveerd en man man o man, we hebben maar van één ding spijt en dat is dat we niet de spareribs hebben genomen!! Ik eet in Nederland regelmatig spareribs, maar dit vond ik echt oprecht de lekkerste die ik ooit heb gegeten!! Ook de nasi en saté waren heerlijk, goed gekruid en lekker pittig!
De manager Solomon kwam ook bij ons aan tafel, super vriendelijk en heel erg klantgericht. Ze vinden de mening van hun klanten het belangrijkst!
Ik vond dit het beste restaurant waar we avond hebben gegeten tot nu toe in Thailand, als je in Phuket Patong bent zou ik hier zéker langs gaan!!

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank shanice_priscilla
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarketingNN-HKT, Assistant Marketing Manager van Naughty Nuri's, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2019
Google-vertaling

Dear shanice_priscilla,

Thank you very much for a lovely comment. We work really hard to offer the best food & beverage in the best possible environment, so we are glad to see that reflected on your visit. I will make sure our team gets the recognition they deserve. They will be very happy to see your comment. Please feel free to like and follow us on our Facebook page for the latest updates and promotions.

Thanks again for writing this awesome review and look forward to welcoming you again in the near future.

Oink! Oink!
Best regards,
Mina – Assistant Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Naughty Nuri's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding