Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om River Kwai te ontdekken
vanaf 74,73 US$
Meer info
vanaf 88,21 US$
Meer info
vanaf 230,77 US$
Meer info
vanaf 363,67 US$
Meer info
Beoordelingen (1.557)
Beoordelingen filteren
1.557 resultaten
Waardering van reizigers
690
585
227
39
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
690
585
227
39
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.557 beoordelingen
Beoordeeld op 21 januari 2020 via mobiele applicatie

De geschiedenis is heftig maar de brug blijkt een replica. Leuk om even op de foto te zetten als je een een bezoek brengt aan deze omgeving. Vergeet dan niet naar de Hellfire Pass te gaan.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank Zandworm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2019

Eigenlijk stelt het niet veel voor, maar door de geschiedenis en de verkregen bekendheid is het zeker een bezoek waard. De trein vanuit Bangkok (Thonburi) stopt net voor de brug op station River Kwai; veel toeristen die om de selfies de gekste op de meest hachelijke momenten foto's nemen. Leuk voor een dag, daar blijft het bij. Kanchanaburi en de restaurants op 2 kilometer van de brug.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Edwinv457
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2019 via mobiele applicatie

Het is er een om af te vinken, maar was niet zo erg onder de indruk. Te commercieel allemaal als je t mij vraagt. Overal standjes met goedkope rotzooi die niks met de brug te maken hebben. Ook t bijbehorende museum is wel aardig, maar niet indrukwekkend

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank kajero1973
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 december 2018 via mobiele applicatie

De River Kwai en haar brug zijn natuurlijk een begrip. De brug en de rivier zijn niet bijzonder indrukwekkend, maar het gevoel om hier op historische grond te staan blijft wel even hangen. Vooral de de gedachte dat bij het maken van deze spoorweg zoveel landgenoten het leven hebben gelaten is om even stil van te worden.

Het station en het spoor naar de brug zijn druk en toeristisch. Niet het plechtige toerisme dat je misschien verwacht op zo’n plek, maar meer het massatoerisme, compleet met prullerige souvenirtentjes. Niks mis mee, maar hou er rekening mee.

Het ritje met de trein is mooi en relaxed. Wij gingen een uurtje of twee. Zorg wel dat je achterin stapt. Dan heb je het beste zicht.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank Barioso
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 december 2018

Het is wel heet toeristisch en de brug is een stuk kleiner dan je zou verwachten, maar het is een historische plaats die het bezoeken waard is als je eens in de buurt bent. De treinreis naar de watervallen was zeker de moeite waard.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Guido M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken