Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.727)
Beoordelingen filteren
1.727 resultaten
Waardering van reizigers
1.259
369
73
18
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.259
369
73
18
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.727 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2019 via mobiele applicatie

Kleinschalig hotel wat het heel persoonlijk maakt. De manager is zeer vriendelijk en een goede gastheer. Het hotel is zeer luxe en er hangt een relaxte sfeer. Kamers zijn schoon. Bedden slapen heerlijk. Zeepjes in de badkamer met een rituals geur. Tv met zelfs de bvn zender. En elke dag een krantje aan de deur. Gratis taxi die je naar nightmarket regio brengt. Maar het is ook goed te lopen. Dikke aanrader dit hotel

zeer uitgebreid

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mariettevanwessum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PutahracsaH, General Manager van Putahracsa Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Mariettevanwessum,

On behalf of our entire team here, thank you for the fabulous review. My team and I look forward to the opportunity of welcoming you back again soon and if there is anything we could do to enhance your future stays with us, please do not hesitate to let us know.

Sincerely,
Abdalla Yassin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 april 2019

prima ligging als strandhotel , gamakkelijk bereikbaar. Het centrum te bereiken met shuttle bus gratis van het hotel en aanpasbaar aan eigen wensen . erg rustig gelegen . Twee delen . luxe kamers aan strankant /

Kamertip: alle kamers zijn erg degelijk
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
Bedank Guido D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PutahracsaH, General Manager van Putahracsa Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2019
Google-vertaling

Dear Guido D,

We truly appreciate your kind feedback. And we look forward to have you back here with us at Putahracsa Hua Hin again soon!

Sincerely,
Abdalla Yassin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2019

Dit hotel is een geweldige ervaring nabij het centrum van Hua Hin. Ruime lichte kamers, kingsize bed. Personeel in een woord allemaal geweldig. Continue bezig je naar je zin te maken. Ontbijt is het beste ooit gehad in Thailand. Vers gebakken broodjes, voldoende beleg en lekkere cappuccino !. Enkele min puntjes. Wij verbleven op de 1e verdieping: De houten randen achter het bed was opletten geblazen. Ook het "inklimmen" van het bad om te douchen. Wat zeker aandacht mag zijn de parasols. De mooie bedden bleven leeg omdat deze lange rijd in de volle zon stonden.

Kamertip: Kijk goed de diverse kamers na ivm. douche of bad en de zonzijde
Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Elly v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PutahracsaH, General Manager van Putahracsa Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2019
Google-vertaling

Dear Elly v,

May I offer a sincere word of thanks to you for taking the time to send us your feedback regarding you recent stay at Putahracsa Resort Hua Hin. We take each and every comment extremely seriously as it is only through invaluable input such as yours that we can possibly hope to maintain the reputation we have been fortunate enough to have received since opening.

I have noticed the 'minus points', since the edges and of the bed and the bathtub are more of a hardware issue, there is little i can do to change this presently, however, it has been duly written down and recorded. As for the umbrellas, I shall look into it immediately, we were planning to relocate the 4x ground fixed umbrellas of Sala Monsoon around the pool, as our Sala Monsoon will go through an extensive modification and become an additional 'experience' for our guests to enjoy.... I will say no more....

We would be delighted if we could have the pleasure of your company once again on your next visit to Thailand.

Richard Mehr
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2019 via mobiele applicatie

Wij hebben volop genoten van dit kleinschalige hotel. De kamer is luxe en voorzien van alle comfort. Het personeel doet alles om het ons naar de zin te maken. Het zwembad is niet al te groot maar voorzien van prima ligstoelen. Ook ligt het hotel centraal. Met ca 10 minuten wandelen zit je op de nachtmarkt. Eventueel kan de hotelshuttle je ook nog naar diverse bestemmingen brengen (mits niet te ver weg).

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank CorrieJS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sightseer817643, General Manager van Putahracsa Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2019
Google-vertaling

Dear CorrieJS,

Greetings from Putahracsa Resort Hua Hin.

I am writing on behalf of my entire team to say how much we truly appreciate your praise regarding your time with us and thank you for sharing it with all the TripAdvisor members and readers around the world.

At Putahracsa, our emphasis in training is that our team members must have a dedication to providing an unequalled service experience for our guests. No task should be too big or small in offering our guests the very best in Thai hospitality.

We only recruit people who show a positive service mind and a willingness to be of assistance in any way possible. A hotel is only as good as its staff and, from the positive feedback we receive, thus far we are honored in being able to achieve a reputation for exemplary service and maintain throughout the years we have been opened.

We hope to have the pleasure of your company again in the very near future.

Richard Mehr
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 januari 2019 via mobiele applicatie

In dit trendy hotel is de gast koning. Er wordt alles gedaan om het je naar de zin te maken. Een prima ontbijt. Voortdurend wordt er gezorgd voor drinkwater. Het restaurant biedt Aziatische en westerse gerechten. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Hua Hin.

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank hansv317
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sightseer817643, General Manager van Putahracsa Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2019
Google-vertaling

Dear hansv317,

Warm greetings from Putahracsa Resort Hua Hin.

I would like to start by saying how pleased I was that you enjoyed your stay and chose to share your experiences on Trip Advisor. The importance of your feedback can never be understated as at Putahracsa, the complete and utter satisfaction of our valued guests is our “raison d’etre” and we appreciate all insights into how you felt about your stay. We consider anything that we can do to make your stay a little bit special to be an integral part of your Putahracsa experience.

I would like to finish by saying that it was a privilege to welcome you to Putahracsa and if you are ever in the Hua Hin area, we would love to be of service to you once again.

Richard Mehr
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken