Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.279)
Beoordelingen filteren
3.280 resultaten
Waardering van reizigers
2.392
624
175
51
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.392
624
175
51
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.280 beoordelingen
Beoordeeld op 7 februari 2020

Zeer tevreden, perfecte kamer, perfecte locatie, fantastische butlers
Alles werd geregeld en we voelden ons helemaal top tijdens ons verblijf.
Enige minpunt is de trappen naar de kamer, dit zijn er algauw een 30-tal
Maar bon de smiles en de vriendelijkheid van de staff maakt alles goed.

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank marechalpaul
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian W, General Manager van Hyatt Regency Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 februari 2020
Google-vertaling

Dear marechalapul,
It was an absolute pleasure having you staying with us again this year and thank you for your wonderful feedback about THE BARAI at Hyatt Regency Hua Hin.
My team and I are looking forward to welcoming the both of you back in a hopefully not too distant future.
With warm regards,
Christian

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 december 2019

Heerlijk hotel met geweldig personeel een schitterende tuin en fraaie gerenoveerde kamers. Ook het ontbijt was zeer gevarieerd en erg lekker. Het hotel ligt heerlijk aan het strand. Je kan in de prachtige zwembaden de hele tuin doorzwemmen

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank Jandehoop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian W, General Manager van Hyatt Regency Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2019
Google-vertaling

Dear Jandehoop,
Many thanks for your positive review on Trip Advisor.
I was very happy to read that you truly enjoyed our newly renovated rooms and we are looking forward to be at your service again in the near future.
Kind regards,
Christian & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2019

We hebben genoten van het hotel en vooral de service. De werknemers waren heel erg behulpzaam en geïnteresseerd, super lieve mensen, alleen al voor de service van het hotel willen we terug gaan. Jammer genoeg was er niet heel veel te doen buiten het hotel en de excursies waren best wel prijzig en ver van het hotel.

Datum van verblijf: oktober 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank perclin
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian W, General Manager van Hyatt Regency Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2019
Google-vertaling

Dear perclin,
Thank you for writing about your recent stay with Hyatt Regency Hua Hin.
I was delighted to read that your truly enjoyed the excellent service provided by our friendly and attentive associates.
My team and I are looking forward to welcoming you back soon.
With warm regards,
Christian

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2019 via mobiele applicatie

Wij verbleven 4 nachten in het hotel. Alles, maar dan ook alles was fijn. Frisse, ruime kamers, heerlijke douche, zwembad en mooi ruim overdekt terras voor een inbegrepen dagelijkse borrel met hapjes. Personeel is vriendelijk, geïnteresseerd en zeer bekwaam. Als wij ergens heen gingen, een dagtripje bijvoorbeeld, leek iedereen er van te weten en bij terugkomst werden we met open armen en een glimlach ontvangen. Niets was ze te veel. Het restaurant in het club gedeelte is ook fantastisch. Wat een heerlijk eten en wat een aandacht.
We hebben genoten en komen, als we de kans krijgen zeker terug.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Holland69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian W, General Manager van Hyatt Regency Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2019
Google-vertaling

Dear Holland69,
Thank you so very much for your positive review on Trip Advisor.
I was very happy to hear that you had wonderful 4 nights at our resort and that the friendliness of our associates truly exceeded your expectations.
We hope to welcome you back soon.
With warm regards,
Christian & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2019

Hele fijne vakantie voor een week gehad, perfecte ligging aan het strand waardoor een lekker windje waait, goed eten en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, alles was eigenlijk uitstekend, zeker een aanrader

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank GrandTour43523463643
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Christian W, General Manager van Hyatt Regency Hua Hin, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2019
Google-vertaling

Dear GrandTour43523463643,
Thank you for your positive feedback about your recent stay with us.
Your kind comments about the resort's excellent beachfront location and great food are very much appreciated.
We are looking forward to welcome you back to Hyatt Regency Hua Hin in the near future.
With warm regards,
Christian & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken