Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
eDreams
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
montevirgenes
Luang Prabang, Laos

PARADIJSJE

Beoordeling van Lidwala Lodge
5,0 van 5 bollen11 apr 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
PARADIJSJE

Perfecte bungalow in een paradijselijke tuin. Heel redelijk geprijsd. (De mensen die hier negatieve kritiek op geven omdat er een of ander detail niet in orde is, zijn duidelijk nog nergens geweest.)
Heel vriendelijk en correct personeel. Ik kom hier terug.
Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Bezocht alleen
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Phetsile Ntuli, General Manager van Lidwala Lodge, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 4 weken geleden
Hi Montevirgenes

Thank you so much for your beautiful review.

We really appreciate and are looking forward to hosting you again on your next visit.

Lidwala Team
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
2.0 km van Lidwala Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • ZenHotels.com
5.1 km van Lidwala Lodge
Gratis wifi
Gratis parkeren
The communal area is spacious and perfect for family gatherings
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
3.8 km van Lidwala Lodge
Gratis parkeren
Zwembad
eDreams
  • Vio.com
  • Lol.travel
6.9 km van Lidwala Lodge
Gratis parkeren
Zwembad
eDreams
  • Vio.com
  • Lol.travel
7.3 km van Lidwala Lodge
Gratis parkeren
Zwembad
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
3.5 km van Lidwala Lodge
eDreams
    11.5 km van Lidwala Lodge
    Gratis parkeren
    Zwembad
    ARIEL VIEW
    Priceline
    Go to your Happy Price
    • Agoda.com
    9.6 km van Lidwala Lodge
    Booking.com
    • Priceline
    • Agoda.com
    8.0 km van Lidwala Lodge
    Vio.com
      1456.9 km van Lidwala Lodge
      Meer hotels in Ezulwini bekijken
      Beoordelingen (152)
      Beoordelingen filteren
      152 resultaten
      Waardering van reizigers
      82
      49
      13
      4
      4
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      82
      49
      13
      4
      4
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      1 - 6 van 152 beoordelingen
      Beoordeeld op 13 februari 2018

      Ik heb enorm genoten van mijn verblijf hier! De fantastische medewerkers zorgen ervoor dat je je thuis en op je gemak voelt (ook al blijf je maar een aantal dagen). De kamers zijn in orde, sommigen zijn wat krap en sommige matrassen zijn verouderd , maar prima voor backpackers. Er is ook heel veel buitenruimte, waardoor je de mogelijkheid hebt je af en toe op je gemak wat af te zonderen. De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt. De lodge alsook het winkelcentrum wat verder op (waar je alles vindt dat je nodig hebt) zijn zeer vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. Er zijn ook heel wat fijne activiteiten in de omgeving. Ik raad Lidwala Lodge zeker aan!

      Datum van verblijf: oktober 2017
      • Reistype: Reisde alleen
        • Locatie
        • Hygiëne
        • Service
      Bedank HannaN755
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      LidwalaLodge, Manager van Lidwala Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018
      Google-vertaling

      Weken thank you for the nice review and it is our goal to make customers feel like they have found a new home. We look forward to hosting you again should the road lead you this way again.

      regards Phumie

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 14 januari 2018 via mobiele applicatie

      Een centraal gelegen plek, een schone accommodatie en vriendelijk personeel. Heeft gedeelde slaapkamers, maar ook zelfstandige slaapkamers. Verder kan je er voor kiezen om zelf te koken of voor een kleine vergoeding wordt er voor je gekookt. Ook kan je voor een kleine vergoeding je kleding laten wassen. De accommodatie beschikt verder over een tv-kamer, een zwembad, een klein barrette en een veranda waar je lekker kunt zitten. Het personeel helpt je graag wanneer nodig. Zeker een aanrader!

      Datum van verblijf: oktober 2017
      Reistype: Reisde alleen
      Bedank sannev92x
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      LidwalaLodge, Manager van Lidwala Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2018
      Google-vertaling

      Thank you for the review Sanne, we are very happy to have hosted you and to have played such a welcoming experience to your holiday and stay with us.

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 9 januari 2018

      Een prachtige lodge, gelegen op een goed bereikbare plek (zeker ook met het openbare vervoer). Ook is met het openbaar vervoer het winkelcentrum in de buurt makkelijk te bereiken, hoewel dit lopend ook prima kan! Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en zeker in voor een praatje. Ook de kamers zijn uitstekend, en worden elke week schoongemaakt.

      Datum van verblijf: juli 2017
      Bedank D1401
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      LidwalaLodge, Manager van Lidwala Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2018
      Google-vertaling

      Thank you for the review, we are glad you were happy with the standard of the accommodation and yes we did have good conversation with all our guests.

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 3 juli 2016

      Erg goede sfeer, dicht bij het winkelcentrum en zeker de moeite waard om de berg op te hiken achter de lodge.Ik was er vanwege het vrijwilligers werk wat ik heb gedaan en sliep in de gezamelijke kamers, wat ik erg leuk vind. Winkelcentrum the Gables is op loop afstand

      Datum van verblijf: april 2016
      • Reistype: Reisde alleen
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Service
      Bedank Chantalle v
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Phetsile Ntuli, General Manager van Lidwala Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2022
      Google-vertaling

      Hi Chantalle
      Thank you for taking your time to review us. we are happy to hear that you found our atmosphere Very good, close to the shopping center and well worth the hike up the mountain behind the lodge and also the rooms.
      We also enjoyed staying with you at the lodge.
      We wish you all the best and we would love to host you again in future.
      Lidwala Lodge Team


      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 27 september 2015

      Heerlijke rustige plek midden in Swaziland midden in de natuur en cultuur.
      De kamers zijn ruim en schoon.
      Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
      Er zijn mogelijkheden om zelf te koken of mee te eten met het dagmenu.

      Kamertip: Just go there.
      Datum van verblijf: april 2015
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Service
      Bedank 2019downunder
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Phetsile Ntuli, General Manager van Lidwala Lodge, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2022
      Google-vertaling

      Thank you for taking your time to give us an amazing review . We are happy to hear that you found our rooms fresh and spacious, Friendly staff and the beautiful nature.
      We are proud to have hosted you and we wish to see you again.
      Thank you for staying with us.
      All the ebst
      Lidwala Lodge Team

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Meer beoordelingen bekijken