Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk cafe!!”
Beoordeling van Suka Espresso

Suka Espresso
Geclassificeerd als nr. 10 van 1.135 Restaurants in Ubud
Prijsklasse: 4 US$ - 5 US$
Gegevens restaurant
16 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, attent personeel, lekkere drankjes! Hier heen gegaan met 2 vriendinnen, persooneel ontving ons erg vriendelijk en het eten was heerlijk, de nomelette en de banana brulee hotcakes zijn echte aanraders!

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank lisevanderkruk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (389)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 389 beoordelingen

16 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is heerlijk! En de bediening is ook nog eens hartstikke aardig. Ik ben in Uluwatu ook geweest en dat is net goed.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank 433wiest
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek! Veel keus op het menu. De Balinese yellow curry was mega lekker net als de Vegan jackfruit bowl en de almond cappuccino.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Willemkeschurer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Super fijn tentje voor ontbijt/lunch! Heerlijke keuzes + goede koffie! Tropical hotcakes is een aanrader als je van pannenkoeken houdt

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank emmasophieo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij aankomst kregen wij gratis een fles water (Aqua). Wij hadden 2 burgers met friet. Deze waren heerlijk. Personeel is ook erg vriendelijk en we werden snel geholpen.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank michaelvanekeren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Suka Espresso bekeken, bekeken ook

 
Ubud, Gianyar Regency
 

In Suka Espresso geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding