Complimenten aan de architect: je ervaart dat dit boutique resort met heel veel liefde voor detail is ontworpen. Met 34 ruime suites, een prachtig onderhouden grote tuin is het een plek om tot rust te komen en te ontspannen. Geen muziek, alleen heel zacht op de achtergrond en bij het ontbijt spelen twee oudere heren gamalan.
Het ligt aan een driesprong van twee levendige straatjes met kleine restaurants en winkeltjes, maar het verkeer hoor je alleen op het restaurant terras.
Vanaf het eerste moment dat we hartelijk werden ontvangen, was de voortreffelijke gastvrijheid en oog voor elk detail in alles voelbaar.
Wij verblijven hier vier weken en elke dag worden we weer verrast met iets positiefs.
We hebben de deluxe suite op de eerste etage, grote ruime kamer, heerlijk groot bed met heel goed matras, heel ruime badkamer met open raam en bamboe gordijn, schuifpui naar overdekt balkon met comfortabel bankje (wat heel fijn is in de regentijd omdat het balkon dan droog blijft en je tijdens een regenbui buiten kunt blijven zitten).
ās Avonds wordt er wierook voor op het balkon gebracht, een verhaaltje voor het slapen gaan en twee koekjes en je slippers staan klaar voor je bed.
Het restaurant met terras en loungebanken ligt aan het gezellige doorgaande straatje, wat wij heel leuk vinden. In de ochtend bij het ontbijt zie je de bedrijvigheid, maar als je dat niet fijn zou vinden kun je ook in de tuin eten. De kwaliteit van de gerechten zijn super en ook āās avonds kun je hier heerlijk eten of een drankje drinken. Ontbijt is a la carte en wordt aan tafel geserveerd. Ook bij het rustige zwembad wordt je drankje of hapje aan je ligbedje geserveerd.
De staff doet er alles aan om het je naar de zin te maken en als er iets is, wordt het zo snel mogelijk opgelost. Extra blij zijn we met de receptie medewerkers en Bagus en lieve Ayu van het restaurant. Zij maken samen met het volledige team ons verblijf onvergetelijk.!