Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“top tent in Sanur Beach.”
Beoordeling van Tootsie Bar

Tootsie Bar
Geclassificeerd als nr. 92 van 523 Restaurants in Sanur
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Aziatisch, Europees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
16 maart 2020 beoordeeld

Hier vaak gegeten tijdens onze vakantie, eten op het strand met je voeten in het zand. alle lokale gerechten prima kwaliteit en zeer redelijke prijs. bediening uitermate vriendelijk. Daarnaast was de Hatten wijn hier ook het goedkoopst. Gewoon een paar keer doen als je in Sanur bent.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank rein w
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (617)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 617 beoordelingen

5 januari 2020 beoordeeld

Dit leuk restaurant op het strand van Sanur is één van mijn favorieten. Lekkere typische Indonesische gerechten aan een kleine prijs. Leuke vriendelijke bediening. Ook de drankjes worden lekker koud geserveerd. Een aanrader !!!!!!

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank K4598KHmartins
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Komen hier jaarlijks meerdere keren tijdens ons overwinteren.
Hier eten betekent gewoon dat je goed eet!
Prijs prestatie is meer dan in overeenstemming. Voeg daarbij zeer vriendelijk personeel die flexibel is als je een aanpassing wenst.
Dan is verder commentaar overbodig.

Datum van bezoek: december 2019
1  Bedank GJ2402
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ja wat valt er te vertellen gewoon alles is 5 sterren, de kaart, de bediening en vooral het eten.
Nee ik eet niet iedere dag hier maar zou zo maar kunnen, ik ben hier 30 dagen en met gemak iedere iets anders - super hier

Datum van bezoek: december 2019
Bedank paulrG2445QN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2019 beoordeeld

Het eten is goed en je zit lekker aan het strand.
De bediening is heel goed en ze zijn altijd vrolijk.
Prijzen zijn ook heel goed.
Ik zou zeggen kom.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Popje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Tootsie Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding