Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De koffie hier is prima, een must om in sanur te bezoeken”
Beoordeling van Luhtu's Coffee Shop

Luhtu's Coffee Shop
Geclassificeerd als nr. 3 van 13 Dessert in Sanur
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
17 maart 2020 beoordeeld

Wij hebben hier meerdere malen cappuccino en koffie gedronken. Naast de vriendelijke bediening is de koffie van een hele goede kwaliteit. daarnaast hebben ze lekker gebak en is de bediening (de meesten) erg vriendelijk.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JosvanderHeijden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.626)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.626 beoordelingen

16 maart 2020 beoordeeld

Hier kun je een prima lunch verorberen, maar ook gewoon een kop koffie drinken. Daarnaast ruime sortering aan zelfgemaakt gebak.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank rein w
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige strandtent waar je prima kunt lunchen! Komen hier nu een paar jaar en volgend jaar zijn we er zonder enige twijfel weer. Heerlijke koffie trouwens!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank benj673
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2020 beoordeeld

De plaats voor koffie met gebak, keus genoeg.
Mooie plek aan het strand met vlotte vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JvR50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2020 beoordeeld

Regelmatig een lekker bakkie koffie gedronken, kapper en massage ook beschikbaar, relexen, en lekker eten.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PageBlok
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Luhtu's Coffee Shop bekeken, bekeken ook

 

In Luhtu's Coffee Shop geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding