Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.321)
Beoordelingen filteren
7.321 resultaten
Waardering van reizigers
3.290
2.545
968
314
204
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.290
2.545
968
314
204
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 7.321 beoordelingen
Beoordeeld op 4 september 2018 via mobiele applicatie

Voor ons niet de eerste (lees: wellicht wel 10e) keer dat we in het Hard Rock verblijven. Door de jaren heen blijft de kwaliteit geweldig, zowel de kamers als ook de service! De nieuwe Premium kamers zijn een grote aanrader, prachtige kamers voorzien van alle faciliteiten. Ook aan te raden om de Rock Royalty faciliteiten bij te boeken. Voor een gering bedrag kun je daarmee overheerlijk ontbijten bij het premium zwembad, gebruik maken van de afternoon tea en afternoon snacks.
De cooking class raden wij ook iedereen aan, een geweldige ervaring om Balinees te koken, erg goed geregeld.
Hard Rock blijft ook het ideale hotel voor gezinnen, het heeft het grootste (kindvriendelijke) zwembad in Bali en de kidsactiviteiten zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij komen heel snel weer terug naar deze parel in Kuta! Speciale dank aan George, Novi en Arya.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank suwouw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeneralManagerHRHB, Manager van Hard Rock Hotel Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2018
Google-vertaling

Dear suwouw,

Thank you so much for being our loyal rock star at the Hard Rock Hotel Bali. I will take great pleasure in sharing the good news to the team.
I am delighted to know you loved our new rooms and i am sure we are all looking forward to having you back again.
We will be renewing many aspects of our hotel including our Deluxe rooms and entertainment. So when you come back for another visit the vibe will be enhanced.

We cannot thank you enough for the lovely compliments on our service. I will make sure to pas it on to the team.

Please stay in touch with us and let us know if we can help in anyway for your holiday. We shall look forward to rocking with you again.

Best
Andrew Hastie
Executive Asst Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

Gisteravond hier gegeten met onze kinderen. Vriendelijk personeel, namen de tijd voor de kinderen. eten zoals we van HRC kennen. Kuta vonden wij persoonlijk erg druk vergeleken met Sanur maar dat mocht de pret niet drukken

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank JessySNY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeneralManagerHRHB, Manager van Hard Rock Hotel Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Jessica S,

Thank you so much for being our rock star. I will take great pleasure in sharing the good news to the team.

Please stay in touch with us and let us know if we can help in anyway for your holiday. We shall look forward to rocking with you again.

Best
Andrew Hastie
Executive Asst Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juli 2018 via mobiele applicatie

Hard Rock is gewoon goed in wat zij doen. Gastvrijheid en Amerikaanse benadering. Heel fijn hotel. Op Kuta maar eigen terrein dus rustig. Strand aan de overkant maar het zwembad is echt top. Meest uitgebreide ontbijt ooit gezien. Seating bij het ontbijt dus dat verloopt prima. Mag ik terug?

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank SabGNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeneralManagerHRHB, Manager van Hard Rock Hotel Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2018
Google-vertaling

Dear SabGNL<

Thank you so much for choosing to stay with the Hard Rock Hotel Bali and for being our rock star. My team will be very happy to hear the good news.

We will be completing our new room renovation very soon and i urge you to check them out for your next trip. The vibe will surely be enhanced.
Please stay in touch with us and let us know if we can help in anyway for your holiday.

We shall look forward to rocking with you again.

Best
Andrew Hastie
Executive Asst Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 mei 2018 via mobiele applicatie

Fantastich hotel.Superidilisch zwembad.Paradijs op aarde.Staf super vriendelijk.Vooral barman john is the best.Staat altijd klaar voor jou.Echt aan te raden.Ontbijt uitgebreid.overal word je begroet en veel sucurity dus super veilig.Vragen constant of je iets wil aan het zwembad.Top top top

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Sammy A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeneralManagerHRHB, Manager van Hard Rock Hotel Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2018
Google-vertaling

Dear Sammy A,

Thank you so much for staying with us and for being our rock star. I will surely share the good news to the team.

Great to see you had a wonderful time with us and we all can't wait to see you again.

We are renovating our rooms now and will complete in June. Do check out our website for more value added packages and return stay specials.

We shall look forward to rocking with you again.

Best
Andrew Hastie
Executive Asst Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 september 2017 via mobiele applicatie

Hotel is prima, voornamelijk het personeel, ze zijn extreem behulpzaam en aardig met name John, Dhanny & Udix. Iedere avond speelt er een leuke band, waar zowel top 40 als golden oldies worden gespeeld. Zwemfataliteiten zijn goed! Eten is prima, een beetje afhankelijk van je standaard. Wij hebben het naar ons zin gehad.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Piet v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeneralManagerHRHB, Manager van Hard Rock Hotel Bali, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2017
Google-vertaling

Dear Piet v,

Thank you so much for staying with us at the Hard Rock Hotel Bali and for being our rock star on this trip. I will take great pleasure in sharing this with the team.

We will be renovating our rooms early next year and renewing many of our experiences and offers. So when you visit us again the vibe will be enhanced.

Please stay in touch with us and check out our website for more value add benefits and special packages coming soon.

We shall look forward to rocking with you again.

Best
Andrew Hastie
Executive Asst Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken