Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overprijsd”
Beoordeling van Bubba Gump Shrimp Co.

Bubba Gump Shrimp Co.
Geclassificeerd als nr. 200 van 1.184 Restaurants in Kuta
Prijsklasse: 0 US$ - 34 US$
Keukens: Amerikaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Grote groepen
Dineropties: Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
31 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening is leuk in alle bubba/gumps ook hier
Het geserveerde voedsel was minder, gewoon slecht!
Garnalen niet vers. opgewarmd
Prijs voor Balinese normen exhorbitant hoog
Bezoek was gebaseerd op eerder bezoek aan een bubba gump in een ander land, maar helaas niet te vergelijken
DIT WAS ECHT SLECHT !!!!
Beslist niet voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank hsimons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.554)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.554 beoordelingen

18 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bediening was heel vriendelijk. Het eten was super lekker en precies genoeg. Goede prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer als we weer op Bali zijn komen wij zeker terug! Bedankt voor de gezellige avond!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank lobkedewit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn bij Bubba Gump gaan eten om even iets anders dan Indisch te eten . We hebben er erg lekker gegeten. De porties zijn wel erg Amerikaans en dus groot. Voor- en hoofdgerecht was voor ons veel te veel. Bediening was goed en vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank M3605YFlauraj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2018 beoordeeld

Bediening , restaurant en het eten waren super , maar betaalde een belachelijke prijs voor 2 frisdranken , een pannetje met gefrituurde garnaaltjes en een kipsalade

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Mantonoek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel leuk restaurant als je even wat anders wil eten dan Indonesisch. Amerikaanse stijl, veel focus op het leuk hebben, daar doen de obers alles voor: zingen, rennen, etc. Eten is overigens ook erg Amerikaans: bijna alles is gefrituurd, maar wel vers. Een visrestaurant dat je niet mag missen! :)

Datum van bezoek: september 2018
Bedank ansjonnie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bubba Gump Shrimp Co. bekeken, bekeken ook

 

In Bubba Gump Shrimp Co. geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding