Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten.”
Beoordeling van Kori Restaurant & Bar

Kori Restaurant & Bar
Een tafel reserveren
2
zo 12/7
20:00
Geclassificeerd als nr. 59 van 1.178 Restaurants in Kuta
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Grote groepen, Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
17 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten is er echt heerlijk we zijn er nu in 3 dagen 2 keer geweest omdat het super goed eten is. Daarom als je in kuta bent echt een aanrader.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank timothyn974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.720)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.720 beoordelingen

2 november 2019 beoordeeld

Het eten was lekker Miegoreng gezellig met vijver omheen mooie ingericht.zeker de moeite waard om eens een hapje te eten.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank robbert42
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KORIKUTABALI, Sales & Special Events Manager van Kori Restaurant & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 november 2019

Dear Robbert42


Hartelijk dank voor de opmerkingen die ons zijn gegeven. In de hoop de volgende keer weer te ontmoeten. Bedankt.

Yours in service.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Waarschijnlijk de beste Saté van Bali gegeten vanavond.Wat een topzaak hebben we gevonden in Kuta.Service en kwaliteit zijn fantastisch,hier gaan we zeer zeker terug.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank lachendeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KORIKUTABALI, Marketing van Kori Restaurant & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2019
Google-vertaling

Dear lachendeb,


Thank you for your kind words.

We feel honoured to successfully made it a special night for you.


Please let us know in your next visit and we make sure that our service will be even better.


Have a fantastic day!

- V

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2019 beoordeeld

Dit is een mooi plekje binnen het drukke Kuta. We hebben hier sateh ayam en visoep besteld. De kip (ayam) was droog echter de sayur (groente) was lekker. De vissoep had erg weinig smaak. Dit hebben rijkelijk met zout en peper moeten aanvullen. De bediening was vriendelijk.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bram K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KORIKUTABALI, Manajer van Kori Restaurant & Bar, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2019
Google-vertaling

Dear Bram K,
Thank you for the kind words, we’re so happy your visit at KORI Restaurant & Bar went so smoothly.
Would you mind sharing with your friends who are looking for an authentic Balinese atmosphere, nice meal and great service, too? We’d love to continue providing great service to awesome guests like you.
Very much looking forward to seeing you again in the near future.
Thank you.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik vond het eten goed, alleen het personeel loopt alsmaar heen en weer en daardoor eet het wat onrustig. Verder mooi restaurant ook.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Peen87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kori Restaurant & Bar bekeken, bekeken ook

 

In Kori Restaurant & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding