Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (3.566)
Beoordelingen filteren
3.566 resultaten
Waardering van reizigers
2.558
571
194
124
119
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.558
571
194
124
119
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.566 beoordelingen
Beoordeeld op 13 maart 2020 via mobiele applicatie

Wij hebben een super tijd gehad in dit resort. Zelden zo’n enorm vriendelijk personeel meegemaakt.
De kamers zijn ruim en schoon. Het buffet is uitgebreid en lekker en de cocktails zijn prima! Een enorme aanrader dus!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank maximepeeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel M, Guest Relations Manager van Serenity Makadi Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 maart 2020
Google-vertaling

Dear Maxime

Thank you for choosing to stay with us at Serenity on your recent trip to the Red Sea. It was a pleasure to have you stay with us.

We are happy to note that you enjoyed your stay with us and found all the amenities and services up to your expectations. Our team is exceptional and they truly take care of all our guests. They help in creating long-lasting memories for all our guests.

Thank you for sharing your words of appreciation on Trip Advisor and we look forward to your next visit soon.


Warm Regards,
Guest Relations Service

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 maart 2020

Op zich een mooi resort, ware het niet dat er momenteel gerenoveerd wordt:Hoofdzwembad centraal in het complex, een van de twee buffetrestaurants en diverse kamers. Dit betekent de hele dag geluid van slijptollen en boormachines. Dit zeven dagen per week. Verre van Serenity... De touroperators geven aan dat er weinig of geen overlast is, maar dit is een understatement. Dus een tip : Nu even niet naar Serenity Makadi Beach.
(vakantieperiode 2 tm 12 maart)

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank denhertog123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel M, Guest Relations Manager van Serenity Makadi Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2020
Google-vertaling

Dear Mr. Robert,

We would like to thank you very much for the valuable time you have dedicated to write your comments about your stay lately in our hotel. It was a privilege to host you at our Serenity Makadi Beach Resort.

It was pleasure meeting you and your wonderful wife. I was most distressed that we fell considerably short of our promise to make your experience at the hotel both comfortable and memorable. Please be assured, your experience was certainly not reflective of our usual standard of service and I do apologize for any inconvenience that you may have faced. And we appreciate the opportunity to see you next year in March as you promised to regain your trust.

We are pleased to hear that we could exceed your expectations and that you liked our hotel food and staff. Your praise is indeed our greatest motivation and we are pleased to read that our team has done everything to make your stay as successful as it should be. Furthermore we will pass on your compliments to our staff, which is the best motivation we can offer!

We look forward to hosting you again in Serenity in the future.

Best Regards
Aladin El Ashry
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2020

We hebben genoten van onze reis,mooie locatie, super vriendelijk ontvangen, goeie animatie voor klein en groot , lekker eten , luxe kamers , avond show heel leuk en variatie , zeker aan te raden

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank Pat160860
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel M, Guest Relations Manager van Serenity Makadi Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2020
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you so much for taking the time to post a review on your recent vacation spent here with us at Serenity, we are being grateful for your nice comments concerning our courteous staff and numerous facilities.

Our whole management and staff teams do not spare effort to meet requirements and expectations of the most fastidious guests.

We are always at your service to fulfill all your needs and provide prompt satisfaction solutions to grant our precious guests with luxury and supreme hospitality.
We look forward to welcoming you back once again.

With best regards,
Guest Relations Service

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2020

Ontbijt is uitmuntend. Wat je ook maar wil hebben het is er. Personeel staat je overal met een glimlach op te wachten. Animatie zorg voor vertier voor groot en klein en is erg enthousiast. Vergeet zeker niet de shops te bezoeken na wat “onderhandelen” hoed je voor je souveniertjes niet naar Hugharda. Een taxi regelen via hotel is prima. Zwembaden zijn allemaal tegelijk open en maar 1 uur dicht tussen 1-2. Dan nog een speciale tip als je van dessert houdt. Chef Hassan maakt werkelijk de lekkerste. Alles is heerlijk en er is een keuze in overvloed. Vanuit het ene hotel met zwemparadijs is het andere hotel binnen 2 min te bereiken om aan het strand te liggen

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank Angelique N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel M, Guest Relations Manager van Serenity Makadi Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 februari 2020
Google-vertaling

Dear Angelique

Thank you for taking the time to post your review on TripAdvisor. We were happy to know that you were satisfied with the resort’s services and facilities and that our team members have managed to meet your expectations in regards to the service delivered.

We put on a lot of effort to maintain the highest standards of service our guests would expect from our hotels and we do appreciate your kind recognition.

We will be looking forward to welcoming you back to Serenity again soon.

Kindest Regards,
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 februari 2020

Een perfecte en zonnige voorjaarsvakantie gevierd in het mooie serenity resort. Het animatieteam had elke dag een leuk programma voor jong en oud. Ze waren erg betrokken, vriendelijk en beleefd. Het aquapark aan de overkant van het resort is ook zeker een aanrader. Een top vakantie was het!

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank nadinevansteen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel M, Guest Relations Manager van Serenity Makadi Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 februari 2020
Google-vertaling

Dear Nadine

Thank you posting a wonderful 5 star review about your vacation here with us.
We value our esteemed guests at all times and our staff and management teams are going an extra mile to ensure them a most memorable and comfort time.

We are pleased to know that you entirely enjoyed your holidays with us, much appreciation for the high praises of our high standards of cleanness and food quality.

We hope to see you soon in our sunny resort again.

Kindest regards,
Guest Relations Service

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken