Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (10.665)
Beoordelingen filteren
10.665 resultaten
Waardering van reizigers
8.200
1.614
556
172
123
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
8.200
1.614
556
172
123
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 10.665 beoordelingen
Beoordeeld op 17 maart 2020

Fijn complex en ruim opgezet, heerlijke restaurants a la Carte, alles dik in orde!
Goede service en fijn personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk weer ook in februari en fijn meteen aan het strand.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank martina692020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
royalmakadi, General Manager van SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2020

Beste Gast,

Bedankt om uw ervaring van ons resort te willen delen!

Wij hopen u spoedig terug te zien.
Met vriendelijke groet,

Het hotel management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2020

Een fantastisch resort met uiterst vriendelijk personeel .
Veel activiteiten . Zowel overdag als in de avond .
Eten en drinken in overvloed .
Een resort om zeker aan te bevelen voor zowel stellen als gezinnen met kinderen .

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank haverwi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
royalmakadi, General Manager van SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2020

Beste Gast,

Bedankt om uw ervaring van ons resort te willen delen!

Wij hopen u spoedig terug te zien.
Met vriendelijke groet,

Het hotel management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2020

Een prachtig resort met zeer vriendelijk personeel en top eten.
Het enige jammer is dat om 7 uur in de ochtend al veel bedden op het strand bezet zijn door mensen die hier hun handdoek neerleggen. Tevens geen gezellige bar op het strand waar je kan zitten om wat te drinken. Ook op het strand maar 1 toilet. Dit is veel te weinig.

Kamertip: Prima kamer alleen geen zitje op de kamer.
Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank christiaanverweij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
royalmakadi, General Manager van SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2020

Dear our valued guest,

Thank you for valuing your stay at SUNRISE Select Royal Makadi Resort.

We are always appreciating constructive criticism as we see a chance in it to improve our services.

We would like to apologize, if in your case you were disappointed about some moments and your valued comments have been forwarded to department heads.

The SUNRISE Select Royal Makadi Team is wishing you and your family all the best back at home and hopes to welcome you again at our resort!


Best regards,

Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2020

Zeer comfortabel en ruim opgezet resort met diverse zwembaden en gelegen aan een mooie baai met een breed strand. Pluspunt is dat een gedeelte van het strand enkel voor volwassenen is. In het hotel heb je de keuze tussen een achttal restaurants en evenveel bars. De diverse kamer eenheden liggen in mooie verzorgde tuinen en ver genoeg uiteen om voldoende privacy te hebben. Het eten is gevarieerd en smaakvol bereid, dit zowel voor het hoofdrestaurant als voor de à la carte restaurants. Hier komen we zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: februari 2020
Bedank 394yvesa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
royalmakadi, General Manager van SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2020

Beste Gast,

Bedankt om uw ervaring van ons resort te willen delen!

Wij hopen u spoedig terug te zien.
Met vriendelijke groet,

Het hotel management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2020

Mooie resort met een uitstekende service. Eten was variërend en lekker . Een minpuntje en dat is de sauna . 25 euro voor 1 uurtje is echt teveel ! Maar verder was alles top ! Personeel werken hard om alles schoon te houden

Kamertip: Miste een badjas
Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fenana7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
royalmakadi, General Manager van SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2020

Beste Gast,

Bedankt om uw ervaring van ons resort te willen delen!

Wij hopen u spoedig terug te zien.

Met vriendelijke groet,

Het hotel management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken