Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 184
Aanbieding bekijken
Hotels.com
Agoda.com
US$ 162
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 204
PricelineUS$ 198
TravelocityUS$ 203
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.277)
Beoordelingen filteren
3.278 resultaten
Waardering van reizigers
2.605
430
127
61
55
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.605
430
127
61
55
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.278 beoordelingen
Beoordeeld op 9 maart 2022

Geweldig hotel, netjes verzorgd, alles wordt goed schoon gehouden, super vriendelijk personeel.
Het eten is te gek 3x per dag,iedere dag weer wat anders waar je uit kunt kiezen.
Ook de keuze van het gebak was te gek, mede door Hassan. Onze zoon werd super verzorgd en verrast door de kok Montaser die steeds een verassing maakte voor m.
We zullen hier zeker n keer terugkomen en dit resort aanraden bij vrienden en familie.
Bedankt dat jullie alle ons verblijf zo herinneringswaardig hebben gemaakt.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kimvP9105DP
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Management, General Manager van Serenity Fun City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2022
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you very much for sharing your holiday experience on Tripadvisor. Its gives us great pleasure to know that we were able to deliver a great holiday experience as this is what we are here for and this is what we love doing.

Our target is to satisfy all our guests’ needs and to exceed expectations whenever possible. Indeed, it is a great pleasure to know that our teams have managed to create a truly nice holiday experience for you.

We all look forward to welcoming you again at Serenity Hotels soon.

Kind regards,

Zhanna Beletskaia
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2021

Echt een super resort, met lekker eten en mooie zwembaden! Ook kun je erg genieten op het mooie strand, die je kunt bereiken binnen enkele minuten met de shuttlebus! Super leuk personeel, vooral het animatieteam is geweldig! Echter, het enige nadeel was dat het animatieteam niet in de ‘English bar’ is toegestaan na 22:00 om nog even een praatje te maken met de gasten of om nog even plezier te hebben tijdens de geweldige muziek van de top dj van het hotel! Heel jammer was dit, om elke avond afscheid te moeten nemen van onze vrienden… Hopelijk komt hier verandering in!!! Dit geeft ook een grotere guest satisfaction!

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank joyahorijon
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Management, General Manager van Serenity Fun City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2021
Google-vertaling

Dear joyahorijon,

Thank you very much for your valuable time assigned to post your feedback on your recent stay at Serenity Fun City.

We were happy to learn that you enjoyed your stay with us and we are being grateful for your lovely comments related to our staff and services.

Our whole management team and staff members save no efforts to assure meeting our guest’s requirements and expectation.

Looking forward to your return assuring more happiness at Serenity Hotels & Resorts…

Regards,

Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2021

Wat een topverblijf hier! Wij verbleven hier een week met 3 volwassenen en 2 kinderen, en na een week hebben we het gevoel nog niet alles gezien te hebben. Zoveel zwembaden, bars en restaurants... er komt geen einde aan. Al het personeel is super vriendelijk en behulpzaam, zelf de kinderen waren er zot van zonder ze mekaar echt begrepen. De animatie doet ook hun uiterste best zodat iedereen er plezier aan beleeft. Het strand is op wandelafstand en daar kan je snorkelen tussen de prachtige koralen en vissen. Echt een droomverblijf! De kamer is proper en verzorgd, maar we hadden te weinig tijd om daar van te genieten.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank J6952YPkevind
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Management, General Manager van Serenity Fun City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2022
Google-vertaling

Dear Beloved Guest

We are pleased to hear that we could exceed your expectations and that you liked our hotel. Guest satisfaction is our number one goal and there is nothing better than achieving that!

We will pass on your compliments to our staff, which is the best motivation we can offer!

Serenity Makadi Beach team is looking forward to welcoming you again and hopes to meet your expectation once again.

Sunny Regards,
Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2021

Het was geweldig. Het is een echte familie hotel. Genoeg vertier voor de kinderen. Grote zwembaden en veel glijbanen. Wc bij zwembaden werden echt goed bijgehouden wat betreft schoonmaak. Hygiëne was top. Eten was gevarieerd en lekker.

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank U7098PHranas
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Management, General Manager van Serenity Fun City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2022
Google-vertaling

Dear Beloved Guest

Thank you for taking time to write about us on Trip Advisor and for recommending us on this forum.

We are pleased to know that you had a comfortable and relaxing stay with us and found all the services and amenities upto your satisfaction. As a team we believe in creating memorable moments for all our guests. Thank you for appreciating the hard work, passion and dedication of our team members.

We look forward to welcoming you back in Serenity Makadi Beach

Warm Regards
Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 oktober 2021

Het hotel is fantastisch voor kinderen, het waterpark is een echte aanrader. Het "Luna" park voor de kinderen is echt top.

Het personeel van de receptie is zeer behulpzaam.

Het eten is goed en veelzijdig.

De kamers zijn wat gedateerd, maar de housekeeping is perfect.

Het animatieteam (Harry ) organiseert de hele dag door leuke activiteiten en zijn ontzettend vriendelijk.
Elke avond organiseren ze leuke shows, mocht je daar behoefte aan hebben.

Het personeel is zeer vriendelijk, attent en zeer behulpzaam.

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank danielasV9327HA
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Management, General Manager van Serenity Fun City, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 mei 2022
Google-vertaling

Dear Beloved Guest

Thank you for taking time to write about us on Trip Advisor and for recommending us on this forum.

We are pleased to know that you had a comfortable and relaxing stay with us and found all the services and amenities upto your satisfaction. As a team we believe in creating memorable moments for all our guests. Thank you for appreciating the hard work, passion and dedication of our team members.

We look forward to welcoming you back in Serenity Makadi Beach

Warm Regards
Hotel Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken