Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 134
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Expedia.com
US$ 153
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 20/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
ZenHotels.com
US$ 101
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 153
PricelineUS$ 141
HurbUS$ 154
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.385)
Beoordelingen filteren
1.385 resultaten
Waardering van reizigers
889
340
83
37
36
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
889
340
83
37
36
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 1.385 beoordelingen
Beoordeeld op 17 juni 2022 via mobiele applicatie

Wij komen al 18 jaar in dit hotel .
Het is hier super.
Het is net een klein dorpje en het personeel is top.
Animatie team zijn erg lief .
Het eten hier is gevarieerd en lekker.

Wij blijven terug komen.

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank PetraB1653
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mohamed Moustafa, General Manager van Arabella Azur Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for sharing a review!
We are happy that you found the hotel up to your expectations.
We look forward to welcoming you back,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juni 2022 via mobiele applicatie

Het is hier weer heerlijk terug komen naar de covid. Iedereen is super vriendelijk en ze zorgen dat je niks tekort komt. Het animatieteam is verbeterd erg gezellig.het is weer fijn om thuis te komen..

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank mandytJ7207FW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mohamed Moustafa, General Manager van Arabella Azur Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Many thanks for your appreciative words about the level of service provided at Arabella Azur, we take pride in serving our guests and being an active part for making their well-earned holiday a great success.
Once again thank you and we are looking forward to welcoming you back at the Arabella Azur Resort.
Yours sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2022 via mobiele applicatie

Erg genoten in dit resort, vriendelijk personeel en goede service! Zeker een plek om terug te keren. Het personeel is erg behulpzaam en staat klaar met een lach. Het eten was goed, de kamers waren schoon en over het algemeen was de hygiëne erg goed

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank E6561RSlorenzor
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mohamed Moustafa, General Manager van Arabella Azur Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for sharing a review!
We are happy that you found the hotel up to your expectations.
We look forward to welcoming you back,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2022 via mobiele applicatie

het was super leuk leuke animatie en leuke activiteiten mooie plek om te komen . mooi zwembad en mooie stranden. ook een mooie zee en mooie kamers met een balkon is top. goede service en leuker eten en drinken

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank F3555SJemilyv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mohamed Moustafa, General Manager van Arabella Azur Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
We are truly grateful for the wonderful things you have said about the hotel, team and services.
At The Arabella Azur Resort, we are committed to consistently providing warm, efficient and discrete service to our guests and their appreciation and acknowledgement is always our greatest reward.
We look forward to welcoming you back.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2022

Wederom een heerlijke vakantie gehad op Arabella Azur.
Eten was zelfs nog beter dan andere jaren ( was al goed )
Animatie veel beter dan andere jaren, vooral Dida ❤ en Mila. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam ( behalve receptie personeel die zijn niet echt klantvriendelijk) Shari van gasten relatie was top. Barpersoneel vooral Melad en Ragab zijn leuk en heel behulpzaam. Aanrader is om een excursie te boeken bij Mido ( Safari ) en Ibrahim ( boottrip ), veel voordeliger dan bij een reisorganisatie en minder massaal. Al met al weer voortreffelijk, voelde weer als thuiskomen.

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank richardtI3454VN
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Mohamed Moustafa, General Manager van Arabella Azur Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juni 2022
Google-vertaling


Dear our Guest,
Thank you very much for sharing your comments regarding your stay at Arabella Azur Resort!
We hope that the nice memories about your vacation will stay with you for long time and would welcome the chance to serve you in your future holiday
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken