Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (5.597)
Beoordelingen filteren
5.597 resultaten
Waardering van reizigers
4.674
664
144
57
58
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.674
664
144
57
58
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 5.597 beoordelingen
Beoordeeld op 20 februari 2020

Het hotel is niet meer nieuw maar is zeer goed onderhouden met personeel die altijd ten dienste staat voor de klant, een min punt: wij hebben in dit hotel al meerdere malen verbleven en vinden dat de buffetten van s'middags en s'avonds niet meer zijn als voorheen, het ontbijt is prima.Aan het strand worden de dranken vriendelijk gebracht door Amar ,in de lobby bar worden de cocktails door Hamid Okdah met style gemaakt.
De vriendelijke guestvrouwen mogen wij ook niet vergeten , die staan paraat om eventuele problemen op te lossen.
Dit hotel kunnen wij nog altijd aanbevelen.

Kamertip: kamers met zicht op de zee
Datum van verblijf: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank romain d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ECMsteigen, Guest Relations Manager van Steigenberger Aldau Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 februari 2020

Dear Romain d,

Thank you for taking the time to share your experience on Tripadvisor.

The entire team is pleased that you had such a fantastic holiday with us! We are very pleased that we could meet your expectations and proud of your comments!

We also thank you for the special mention of the individual employees. The colleagues were very happy about your praise.

We wish to see you soon again!

With best regards,

Alessa Hue
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 februari 2020

Al het personeel van in de bar tot aan het zwembad tot zelfs de mensen dat de kamers kuisen zijn zo!!! vriendelijk !!!
Het was een heel ruime kamer
Eten heel lekker en goed verzorgd
Je wordt hier in de watten gelegd een echte aanrader

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Saskia-Christophe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ECMsteigen, Guest Relations Manager van Steigenberger Aldau Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2020

Dear Saskia und Chrisotphe,

Thank you for taking the time to share your experience on Tripadvisor.

The entire team is pleased that you had such a fantastic holiday with us! We are very pleased that we could meet your expectations and proud of your comments!

We wish to see you soon again!

With best regards,

Alessa Hue
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2019 via mobiele applicatie

Dit is een geweldig resort! Voor ons de eerste keer dat we in een all inclusive formule verbleven en ik had vooraf best wat twijfels, maar die zijn in dit hotel niet nodig gebleken. De kamers zijn schoon. Het complex is ruim opgezet. Overal mooie plekken om te liggen bij het zwembad of bij het strand. Mooi deel bij het strand waar je kunt tennissen, voetballen, volleyballen enz. Leuke mensen van het animatieteam die onze pubers (14 en 16) vol enthousiasme betrokken bij alle activiteiten. Wij vonde de lazy river erg leuk, lekker dobberen over de 'rivier'. Bij het zwembad en strand worden je drankjes gebracht en er wordt zelfs onthouden wat je bestelling de vorige dag was, zodat ze de volgende dag het je al brengen voordat je besteld hebt. Je kunt ook naar Aqua Magic, aan de overkant van het hotel, waar leuke glijbanen zijn.
Ook in het restaurant is voldoende plek en alles is keurig verzorgd en zo ontzettend veel keus.
Alle personeelsleden zijn vriendelijk en groeten je met een glimlach. Je voelt je er welkom.
Wij waren er met kerst en op kerstavond was er een gezellige en bijzondere avond georganiseerd. Sfeervolle versiering en goed eten.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Marielsk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ECMsteigen, Guest Relations Manager van Steigenberger Aldau Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 december 2019

Dear Ms. Mariel,

Our warm greetings from the Steigenberger ALDAU Beach Hotel!

Thank you very much that you have taken some of your precious time to post this charming review on TripAdvisor.

It is really a pleasure to read it and we are very proud to receive your respected compliments. We are very pleased that we could meet your expectations and proud of your comments!
Your review is the best guide and recommendation for those one who still hesitate about the next destination of their holiday.

The entire team is looking forward to welcoming you again and hopes to meet your expectation once again.

Please do not hesitate to contact us for any requests. We are happy to assist you!

With best regards,
Judith Alwes,
Assistant Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2019

Voor Hurghada kan het niet op veel plekken beter als je op zoek bent naar rust en luxe.

Hier voelt alles 5 sterren hoewel er op kleine punten wel kritiek kan zijn, maar die je bij andere resorts ook wel hebt door cultuur en algemeen niveau personeel. Wat golfen, uitrusten bij het zwembad in rust, massage in de spa of eten in de restaurants. Allemaal prima. Het prive strand kan met steentjes beter.

Datum van verblijf: december 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Michel P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ECMsteigen, Guest Relations Manager van Steigenberger Aldau Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 januari 2020

Dear Michel P,

Thank you very much for your nice reply after your stay at our Steigenberger ALDAU Beach Hotel.

We are pleased to hear that we could exceed your expectations and that you liked our hotel.
We wish to see you soon again!

With best regards,

Judith Alwes
Assistant Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 december 2019

Een uitstekend hotel. ruime welvoorziene kamers. Vriendelijk personeel. Eten en drinken van goede kwaliteit 3 restaurants. Veel zwemmogelijkheden: zwembaden, waarvan een verwarmd, 34 gr. Strand op loopafstand met goede ligbedden, De plaats voor een relaxt verblijf.

Kamertip: Alle kamers zijn uitstekend, geen voorkeur
Datum van verblijf: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Jan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ECMsteigen, Guest Relations Manager van Steigenberger Aldau Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2019

Dear Jan V,

Thank you very much for your nice reply after your stay at our Steigenberger ALDAU Beach Hotel.

We are pleased to hear that we could exceed your expectations and that you liked our hotel.

We wish to see you soon again!

Sunny regards,
Judith Alwes
Assistant Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken